Scudo Sports

Fatmagülün Suçu ne ?

Scudo
kask var yoksa kafa göz dagılmıştın.
burada olduğuna göre az hasarla atlatmışsın.
geçmiş olsun

geçmiş olsun kardeşim bir daha ki demende daha başarılı olursun hehalde

Geçmiş olsun tecrübeyle sabitlenmiştir artık bu düşüş :) Acaba tam olarak yapmak istediğiniz şey uçtuktan sonra ön teker üzerinde biraz gidip durmakmıydı yoksa sadece 2 tekerlek üzerine konmakmı ? :)

• Beğen
Tepkiler: Can Kandiyoti
Ne yazık ki iki teker üstüne konmaktı ama sele ayarım biraz fazla yüksekmiş 3 sene sonrasında tek bunu söyleyebiliyorum. Övünmüyorum ama kaskım yoktu biraz salaktık şimdi olsa denemem o gün sol el bileğim catlamış ki onuda ikinci röntgende belli etti teşekkürler yorumlarınız için.

Fatma Gül kelimesini görünce dahi uyuz oluyor.Bence onun suçu ile kendi suçunu pek bağdaştırma.. :) Onun suçu bayağı büyük gibi.
Başarılar.

@ImoVanY

Hocam yine ucut atlatmışsınız kask yoksa, eldivenlerde yoksa baya şişme, yaralanma olmuştur. Çatlayan bileğinizi eskisi gibi kullanabiliyormusunuz, yoksa ters hareketlerde zorlayınca hafif sızlama oluyormu ?.

@ImoVanY

kaskında yokmuş
bence ucuz atlatmışsın.
bir daha denemessin artık :D

@mustafa şükrü yıldırım

3 sene sonrasında daha henüz adam gibi rehabilite ettim daha oncesınde fleksıyonda ve ekstansıyonda yanı esneklık kaybı vardı ve zorlayıncada bayagı acıyordu tüm güzel dilekleriniz için teşekkürler...

Geri