Scudo Sports

Fatih'ten "Veda Videosu"

hayırlı teskereler, hakkında hangisi hayırlıysa o şekil de yapıp gelmen dileğiyle.

Scudo
hayırlı teskereler, hayırlısıyla gidip gel..

Sevgili Fatih merhaba,bilgi ve tecrübelerini bizlerle paylaştın sana sonsuz teşekkür eder hayırlı teskereler dilerim.Kendine iyi bak.Umarım askerliğin sırasındada bisiklet ile birlikte olursun...

video super olmus elıne saglık gercekten tebrık ederım senıo has bısıkletcısın

Mini belgesel olmuş,zaten adını koymussun'Cici Bisikletim'diye .
Aklına sağlık:)

Bıraktıgın yerden devam etmen dileğiyle...
Teşekkürler

Merhabalar Fatih

çok güzel ve anlamlı bi clip olmuş. kaza fotoğrafları içimi burktu bende hüzünlendim bi narça ama olsun. hepsi geçmişte kaldı. askerlikte çok çabuk bitecek ve o gün sen; "ne çabuk bitti" diyeceksin.

zanam su gibi akıyor dostum. kendine dikkat et. sağlıcakla kal.

sevgi ve saygılarımla
yasin

Evet fatih, bu anlamlı klibin sonundaki cümlen hic hoş değildi, elveda ne demek..
Askerliğini hayırlısıyla bitirip geldiğinde, sevdiğin herşey ile hayat devam edecek, sen sadece kücük bir mola veriyorsun...
Desteğin ve katkıların icin sonsuz teşekkürler.. Hayırlı teskereler kardeşim.

fatih abi askerlık bence bu ulkedeki en buyuk olaylardan bırı sonucta vatanı savunuyorsun ben askerlıgı komando olarak yapmak ıstıyorum yanı en zor sekılde guzelı de bu be abı
sende git vatanımızı koru gel tekrar aramıza elveda falan da olmuyor ya ne elvedası;):D:D

Hayırlı tezkereler...
Geldiğinde görüşürüz tekrar... Sen askeriyedede bişeyler bulursun ya pek uzak kalmazsın o yüzden bisikletten :)

çok acıklı olmuş be abi
ama izlemeye doyamadım gerçekten
ellerine sağlık:)

Hayırlı tezkereler Fatih'cim.
Yokluğun kesinlikle forumda hissedilecek.
Allah'a emanet ol!

:( :( :( yaaa ne yaptınsen ana sayfada yayınladıgın filim çok güzel ama gel gelelim o müzik sana hiç gitmemiş yaa yapma askerlikd edigin nedirki vatan borcu hepimiz yapmak zorundayız bunu hemde seve seve

yapma fatih kardeşim etme resmen aglayacaktım yaa olamdı

( ASKER GİDECEK GERİ GELECEK EN BÜYÜK ASKER BİZİM ASKER )

HAYIRLI TESKERELER İST YE DÜŞERSEN EYER HAFTA SONLARI SENİ İZNE CIKARMNAK İÇİN BİSİKLETLE GELİRİZ SANADA GETİRİRİZ HEP BERABER BİNERİZ YAKMA KAFANA BU KADAR

abi ağlatıcaksın bizi giderayak ya...
senden çok fikir aldım, çok konuda konuştuk tartıştık, herşey için teşekkürler. sağlıcakla kal, geldiğinde beraber bir tuz düzenlemek nasip olur inşallah.

Hayırlı teskereler arkadaşım.

Seni özleyeceğiz.Senden beklendiği gibi güzel bir veda olmuş.Askerliğinide bisiklet üzerinde geçirmen dileğimle:) hayırlı tezkereler Fatih kardeşim.

Fatih abicim valla herkes gibi bende çok duygulandım videodan...
Ben senin askerdeyken bisikletten kopabileceğini sanmıyorum mutlaka bulursun bişeyler:)
hem şurda 5.5 ay 12 ay nedir ki inşallah kazasız belasız geçirceksin bu zamanı...
Hayırlı teskereler Fatih abi...

Hayirli tezkereler,emekleriniz icin,yardimlariniz icin cok tesekkurler.Insallah cok guzel anilarla kapatirsiniz askerlik defterini.

Geri