Scudo Sports

Fatih

Scudo
Hoşgeldin iyi eğlenceler. Herkesin elinden geldiği kadar yardımcı olacağına emin olabilirsin.

hoşgeldin forumumuza murat seninle mutlu forumlara doğru yol alcez ;) :eek: :D şaka bir yana tekrardan hoşgeldin inşallah hoş bulursun see you dermişim elbette "görüşmek dileğiyle eserek kal" :D:D:D

@soneryen

ondan şüphem yok zaten

hepinize teşekkürler arkadaşlar şimdiden hoş buldum bile saolun :)

Hoşgeldin Murat iyi bir pedallama stilin var tebrikler:)kendine iyi bak yardım ve bilgi konusunda herşey burada görüşmek üzere

ne demek "aranızda yer var mı?"
manda yüreği gibi yürek var bizde, isteyen herkese yer var :)

hoşgeldin ;)

• Beğen
Tepkiler: yukcell
hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar çok güzel bi ortam inş. beraber pedallama şansmzda olur ;) :)

@Murat CER

ilerleyelim beyler murat abi sıkıştır azıcık o konuyu bak ben görüyorum orda boşluk var arkadaşlar biraz daha sıkışalım bak yeni arkadaşlar üye olamıyo lütfen :D:D:D:D:D

dimii ama murat abimin dediği gibi kocaman bir kalp bu forum herkeze yer var

MERHABA ARKADASLAR ..
ben her sabah fatihten başlayıp unkapanı,eminönü,cankurtaran,kumkapı,yenikapı,aksaray vatan caddesinden fatihe pedallıyorum .sabah saat 06.00-06.10 da .günün en güzel saatinde ,havanın temiz olduğu anda araçların az oldugu saatte sahil esintisini hisssetmek ve güne dinamik başlmak isteyen arkadaşları pedallamaya bekliyorum.
katılmak isteyen arkadaşlar forum üzerinden benimle irtibata gecebilir..

evet görüşelim. ben özel mesaj atamıyorum. bana özelden tel. numaranı atabilirsin.

Geri