Scudo Sports

Fatih

@Ugur Basdag
Oo durum sandığımdan da ciddiymiş. Allah kolaylık versin ne diyeyim.

Scudo
(link)

Arkadaşlar Parantez Bisiklet Grubu olarak Eyüp, Fatih, GOP taraflarından toplanarak hafta içi akşamları ve hafta sonları turlar yapıyoruz. Takip edip katılırsanız çok memnun oluruz.

@cashsta Selamlar. Ben de Fatihte doğup buyumus biri olarak şu an Bakirkoyde oturuyor olsam da gezi ayarlanirsa katilmak isterim :) Hãlen bolca uğruyorum Findikzade Çapa Fatih'e.

@Özcan Buber

@OguzGyan

Arkadaşlar ilerleyen günlerde haberleşelim o halde. Hepimize (katılan olursa diğerlerine de) uyan bir zaman bulup bir tur organize etmeye çalışalım.

Olsun abi onlarıda kapı komşun say,bizim başımıza gelse onlar bizi misafir etmez ama bizim geleneğimiz yemez yedirir olduğu için zararları olmadığı müddetçe otursunlar suriyeliside afrkalısı da hepsi de

@cashsta

Merhaba cashsta bisikletlenmem an meselesi de bilinçsiz ve saygısız soförlerden biraz çekiniyorum ben yıllarca tatil beldelerinde ve büyükçekmecede bisiklet sürdüm ama fatihte hiç sürmedim.. katlanır almak istedim cesaret edemedim değerli dostların manevi desteklerini rica ediyorum ;)

• Beğen
Tepkiler: cashsta
@Ahmet F.ELBİR

Ahmet merhaba.. Her türlü varım.. Haberleşelim istersen..

• Beğen
Tepkiler: Ahmet F.ELBİR
Müsait bir zamanda konuşalım. Sürücüler bizde her zaman sorun ama katlanır konusunu tekrar düşünün derim @gokhan_d

• Beğen
Tepkiler: gokhan_d
Tabi.. Memnun olurum.. Gezmelerinizde haber beklemekteyim ;)

• Beğen
Havanin guzel oldugu bir gun toplansak iyi olacak gibi artik yavas yavas

• Beğen
Arkadaslar surekli toplanalim diyoruz. Bu cumartesi ya da pazar bir organizasyon yapsak mi artik?

• Beğen
Tepkiler: Ahmet F.ELBİR
Evet Beyler havalar düzeliyor artık yoğun tempomdan bu sene daha bisiklete binemedim bile toplansak iyi olur. Bana c.tesi full, hafta içi akşamları 18,30 itibari ile de müsait oluyorum. Yalnız bu hafta sonu olmaz, ortak bi gün toplanıp tanışalım uyuşursak çıkarız hep artık inş.

Fatih Karagümrükteyim Facebook'ta Parantez Bisiklet Grubu Var, Çoğu arkadaş Fatihte Oturuyor. Birlikte Tura Çıkabilirsiniz Ayrıca ,Gezegen Bisiklet Grubu Var toplanma Yeri Genelde Eyüpsultan Camii Avlusu Çok Güzel Arkadaşlar Var. Her İki Gruptada

Herkese merhaba. Bende uzun süredir bisiklete meraklı biriydim ve sonunda almak nasip oldu. Malum öğrencilik şartları henüz güvenlik donanımlarımı sağlayamadım ama en kısa zamanda hazır olucam inşallh sizinle tanışmak ve turlamak isterim ben sizinleyim demek istedim fatih hüsrevpaşadayım :)

evet tekrar merhabalar turlamak isteyen arkadaşım yok mu ? Dahon karlanırımla bende sahnelerdeyim.

Geri