Scudo Sports

Fatih

lazkoqat

Üye
Tepki
8
tam olarak inceleyememe ragmen cok guzel oldugunu fark ettik. ben egemen istanbul fatihten.. fatihe tasinali 4 ay oldu 21 senedir bagcilarda oturuyordum.. umarim ii guzel gunler geciririz.. simdii yardimm edinn bakalimm bu egemen bisiklet alacak hsbc kredi karti ile taksitlee nereye gideyim....

• Beğen
Tepkiler: Ozge Deniz
Scudo
hoşgeldiniz hoşça vakit ğeçirmeniz dileğiyle

Ben de pek eski sayılamam ama en azından başka bi üniversiteli olarak hoş geldin:D

lazkogat siteye ve fatihe hoş geldin,ama bağcılar sensiz çok boştur şimdi.:)

iyiki satılık bisiklet diye aradın ve bu güzel siteyi buldun iyi vakit geçirmeni diliyorum :)

hoşgeldin aman dikkat bağımlılık yapıyor bu olağnüstü güzellikteki forum :)

herkezinn cevaplarini okudumm herkezee tesekkur edeirmm acabaa tekrardan benim yazdiklarimi okurmusunuz bilmem.. tektekk :D:

haliliöztürk abimin sorusuna yanit vereyim trakya üniversitesi fiik bölüm 3. sınıf ögrencisiyim...

hizli abim bilmiyorumm abgcılar ne kadar bosaldi ama kurtulduguma sevindim desem dogru olur :D

aramıza hoşgeldin umarım iyi vakit geçirirsin

bisiklet olayına arkadaşlar yardımcı olabilir.hoşgeldiniz...

@lazkoqat

kardeşim demek trakya uni.desin harika bende besyo 4.sınıf görüşelim

duygu ve düşüncelerine saygı duyuyorum yeni muhitinde iyi şanslar dilerim..:)

hoşgeldin iyi vakit geçirmeni dilerim...
trakya üni kaçınçı sınıf 2 arkadaşım var ordan :)

hepinize öncelikle merhabalar.Ben Murat 20yaşındaym ögrenciyim bisiklet tutkumu ilerletmek için aranızdayım.Sizler gibi bisiklet tutkunlarıyla aynı ortamda bulunmak güzel.Forumu emre(pugtdeem) arkadaşımdan duydum sizlerle yaptıklarını ve geçirdiginiz güzel vakitleri anlatınca bende üye olmaya karar verdim.Şu anda bisan mtb 18 viteslik bi bisiklet kullanıyorum beni biraz yorsada şu anlık yeni bisiklet almayı düşünmuyorum bununla idare edicem ama ufaktan parça degişiklikleri yaparak performans elde etmeyi düşünuyorum umarım bu konuda yardımcı olursunz bu kadar tanışma faslından sonra hepinize iyi forumlar ve iyi pedallamalar.

Geri