Scudo Sports

Fatih

@Bilal Abdul-jabbar Keita

slm Bilal abi bende yeni katıldım... grup kurup beraber turlamak isterim sizlerle benim için bi onur olur.. eyüp teym...:in: şimdiden saol.... :)

Scudo
aslında ufak ufak toplansak fena olmaz organizasyon yapalım arkadaşlar hem tanışmış oluruz;)müsait olanlar yazsın...

Bende Eyüp deyim,bir gün arayla düzenli olarak çıkıyorum.eyüp-eminönü-beşiktaş-ortaköy-bebek,aynı istikamet dönüş, 35 km. yedi gibi çıkıyorum.

@Bilal Abdul-jabbar Keita

selamunaleyküm bilal kardeşim haftasonu organizasyon yapalım diyorum tabi hava şartlarıda önemli;) forumdan yada;faceden mesajlaşalım görüşmek üzere arkadaş millet nerelere gidiyo yaaaa!!!! yaz bitmeden gidelim bi yerlere:in:

19.00 da çıkıyorum,güzergah üzerinde katılmak isteyen varsa beklerim.

@utku ÇEÇEN

slm utku kardes istersen beraber pedallaşa biliriz.. ben işten 6.30 cıkıyorum.. 7.15 gibi evde oluyorum.. yarım saat ileri alabilirsen turu seve seve katılrım...bana sadece sen hangi günler ve hava durumuna göre bilgiler verirsen yeterlidir.. ve bide nerde buluşcaz.. bu bilgileri verirsen gelirim.. teşekkürler şimdiden :)

@aydın agca

Saatlerimiz cakışıyor sanırım ondadır :)

KopukLuk var arkadaşlar hergün burdan takip zoroluyor herkes arkadaş listesine eklesin birbirini face adresleri vs versin birgün toplanır pedallarız hepimiz yakın yerlerde oturuyoruz .... online sürekli olamayan arkadaslar face yada msn adreslerini mesaj atarsa daha sağlıklı olur bir organizasyon yaparız ... Lemanyak34@hotmail.com msn face ekleye bilirsiniz Eyüp / İslambey zamanlarımız uyuşursa pedallarız hep birlikte :)

arkadaşlar çok özür diliyorum. forumu çok sık takip edemediğim için cevap yazamadım. önder sana da mesaj attım.

bu pazar günü avrupa yakasında organize olabilceğimiz bir ekip var mı?

şöyle bir sarıyer taraflarına aksak, sürüş sonunda denize girip çıksak fena mı olur :)

organizasyon varsa beni bilgilendirirmisiniz? buradan özel mesaj hakkım henüz açılmamış..

@evren gün

mesajını şimdi gördüm belki pazar akşamı yapabiliriz

@önder aşık

yarın sabah kilyosa gitmeyi düsünüyorum... sizde katılır mısınız ?

facebook grubu kurdum. senide eklemye çalıştım eğer olmadıysa "haydi bisiklete" grubundan ekleyebilirsin. belki oradan daha hızlı organize olabilriz. aslında akşama kalmadan, bisikletle sarıyer yapıp ardından deniz olayına girsek çok güzel olurdu :)

Geri