selamunaleyküm bilal kardeşim haftasonu organizasyon yapalım diyorum tabi hava şartlarıda önemli forumdan yada;faceden mesajlaşalım görüşmek üzere arkadaş millet nerelere gidiyo yaaaa!!!! yaz bitmeden gidelim bi yerlere:in:
slm utku kardes istersen beraber pedallaşa biliriz.. ben işten 6.30 cıkıyorum.. 7.15 gibi evde oluyorum.. yarım saat ileri alabilirsen turu seve seve katılrım...bana sadece sen hangi günler ve hava durumuna göre bilgiler verirsen yeterlidir.. ve bide nerde buluşcaz.. bu bilgileri verirsen gelirim.. teşekkürler şimdiden
KopukLuk var arkadaşlar hergün burdan takip zoroluyor herkes arkadaş listesine eklesin birbirini face adresleri vs versin birgün toplanır pedallarız hepimiz yakın yerlerde oturuyoruz .... online sürekli olamayan arkadaslar face yada msn adreslerini mesaj atarsa daha sağlıklı olur bir organizasyon yaparız ... Lemanyak34@hotmail.com msn face ekleye bilirsiniz Eyüp / İslambey zamanlarımız uyuşursa pedallarız hep birlikte
facebook grubu kurdum. senide eklemye çalıştım eğer olmadıysa "haydi bisiklete" grubundan ekleyebilirsin. belki oradan daha hızlı organize olabilriz. aslında akşama kalmadan, bisikletle sarıyer yapıp ardından deniz olayına girsek çok güzel olurdu