merhabalar ..
tabikide istersen yarın sabah buyur gel
ama sana ters olmazmı?seninle eminönünde bulaşabiliriz.
yarın sabah eminönü üsküdar iskelesi önü 05.45 de orada olacağim beklerim....
teşekkuürler.....
fatih camisinin oradan sabah turu gelirmisin sahilden eminönü kumkapı yenikapı aksaray vatan fatih ben her sabah bu istikametten gidiyorum .05,30 da
ya da sizin güzergah olarak gitmek istediğiniz başka yerlerde olabilir ..
görüşmek ümidiyle...
teşekkürler
Fatih'deki potansiyel oldukça yüksek ama sanırım herkes benim gibi arkadaşlarının çalışma saatleri vb. gibi bir çok nedenlerle bireysel olarak takılmak zorunda kalıyor ! Son 1 senedir günlük olarak kullandığım bisikletimle her gün rutin olarak çarşamba - kocamustafa paşa arası pedallıyorum ! Yolda Bianchi Tonkawa gördüğünüzde rahatlıkla seslenip tanışabiliriz Önümüzdeki 2 hafta içinde okulların kapanması ve istanbulun boşalmasıyla birlikde eylül ayına kadar nisbeten daha az trafik ve kalabalığın daha az olduğu döneme giriyoruz ! Organize olunursa Yaz boyunca günü birlik güzel turlar düzenleyebiliriz ! Çarşamba semtinde eski daruşşafaka lisesinin önündeyim ! İsteyen arkadaşlar aynı isimle facebook adresimden beni ekleyebilirler ! Doğma büyüme Fatihli olarka Tüm Fatih'li dostlarıma tekrardan sevgiler
sevgi ve selam benden de sana olsun dostum :in: bende sarayağa cad.deyim ahmet rasim lisesinin olduğu mekanda yakınız birbirimize aslında:in: nasıl olduda denk gelmedik hayret beyaz sedona 761 var bendede hafta sonları geziler ayarlayıp çıkalım ya dostum aslında bende gopedal grubundayım ama fark etmez fatihtede bisiklet sevdalı dostlarımızı görmek memnun etti beni:in: bisikletçi murat var şeref abinin oğlu çarşambada tanırsın benim 1 ayağım orasıdır:in: neyse en kısa zamanda pedallamak üzere kardeşim :vroam: :vroam: :vroam:
selam dostlar ben de fatihteyim bisikletim dandik ama yine de yetişmeye çalışırım size!
selam dostum ben de fatih atikalideyim bir pazar günü buluşabiliriz diğer arkadaşları da bulursak
Merhaba canlar ben fatihte oturuyorum dandik mi dandik bir bisikletim var ama yenilecek inşallah yaz bitmeden.herkese selamlar etkinliklerde haberleşelim.
Selamlar Bende Fatih'tenim Murat abiye bizde gideriz, hepimiz yakın cevredeniz aslında ben bu akşam çıkıcam dışarı da buluşabilirmiyiz acaba ekleyin beni faceden msn den bol pedallar..
Mesajı geç gördüm :rolleyes: daha doğrusu bisikletle eve yeni geldim Kısmet organize olucaz inşallah ! Bu arada cevat kardeş yol'dan mtb'ye geçicektin gibi bir mesajın vardı sanki yanlış hatırlamıyorsam ! Umarım tatminkar bi şeyler almışsındır
Yanlış hatırlıyorsun bende mtb var bilal, yol bisikleti almak istiyorum fakat çok pahalı oldugundan henüz almadım arada slick lastik takıp uzun yol yapıyorum bide aynakol 53 diş taktım =)