Scudo Sports

FARKLI OLMAK LAZIM YENİ AMOEBA 9168 Full Carbon...:)

Rengarenk bir bisiklet olmuş:)Çok güzel...Kadrosu harika.Hayırlı olsun.Kazasız sürüşler...

• Beğen
Tepkiler: reha genç
Scudo
İlk defa bu kadar güzel bir AMOEBA görüyorum. ;) Gerçekten çok şık ve güzel bir bisiklet olmuş, hayırlı olsun.. Kazasız sürüşler:)

• Beğen
vay be.hem karbon ben de çok şık.güzel bir bisikletiniz var .nazar değmesin kazasız pedallamalar :)

• Beğen
dört dörtlük bir bisiklet olmuş maaşalah güle güle kullanın hayırlı olsun

• Beğen
Bu nasıl zevk, bu nasıl tasarım.. Valla pes..

Tebrikler.. :in:

• Beğen
:) Biz Türkiye de amoeba diyince sadece hussarları görmeye alıştığımızdan böyl bir kadro bayağı bir ilginç geldi bana açıkçası :D
Yanlış anlamayın muhteşem bir kadro :D
İzlemeye doyamadım.Hele de maşanın üzerine kendi adınızda muhteşem olmuş :D
Allah nazarlardan saklasın kaza bela vermeden binmeyi sonra ikinci elde uygun bir fiyata satmayı nasip etsin :D (belki ben alırım :D sıfıra param yetmiyo da :D )

• Beğen
arkadaşında dediği gibi amoeba'dan böyle kadro beklemiyorduk.çok güzel kadro,renk uyumuda cok güzel olmuş.
güle güle kullanın...

• Beğen
çok güzel bir bisiklet.Allah kaza bela vermesin.mükemmel olmuş.hele o v fren uyumlu fox maşa.bulması pek kolay olmuyo.göbekler falan çok güzel.iyi günlerde kullanın.

• Beğen
Hayırlı olsun.Kadro güzel,parçalar güzel.Kısacası şık ve kaliteli bir bisiklet.Güle güle kullanın.

• Beğen
hmmmm sanki kırmızı renkli jant cemberleri ve siyah cıkartmalarla daha güzel görünebilirdi sanki güzel bisiklet

@deore79
Ertuğrul abi sağol,yardımların için teşekkürler,
@porter3434
Teşekkürler Evren abi,en yakın zamanda beraberiz inş.
@Emre77
Valla dayanamadım bir kaçkez çıktım.En yakın zamanda küçük bir sticker nazar boncuğu yapıştıracağım.İyi dilekleriniz için sağolun.
@sadana
Ali abi çok sağol,güzel bisikletlere sizinkilerle gözümüz alıştı...
@cezeze
Cengiz abi saygılar,sağolasın...
@Tolga Ayla
Tolga abi,çok sağol,kadroya ilk görüşte tutuldum valla,şansa jant seti vs renklerde uydu,iyi oldu :)
@Mustafa Acar
Mustafacım sağol,daha iyisi senin olur inş.
@Sedat YUKARIÇUKUR
Sedat Bey ; iyi dilekleriniz için teşekkürler.Siz yazana kadar gözüme çarpmamıştı ama haklısınız mavi renk biraz bozmuş.Bu lastikler için mesaimi bırakarak kozyatağından davutpaşaya posta işleme merkezine gitmek ve gümrükte biraz uğraşmak zorunda kaldım.Bu zahmetlerin sonucu olarak lastiği dişleri bitene dek kullanmak istiyorum.Bir sonraki set lastiğimde dikkat edeceğim.

• Beğen
Tepkiler: Kadir Yılmaz
Geri