Scudo Sports

Far

toprakec

Daimi Üye
Tepki
67
(link)

Arkadaşlar sizce bu far iş yapar mı? Gece sürüşlerine pek çıkmam fakat genede arazide değilde şehir içinde ve şehir dışı asfalat yollarında bana yararlı olacak bir şey arıyorum.

Scudo
Kullanım alanın yukardaki gibiyse o far yeter de artar bile.Bişey daha var şimdi aklıma geldi.Bu ledli farlar genelde aydınlatma için değil farkedilmek için kullanılıyor.Ama çok az enerji harcadıklarından bi tane pille baya idare ediyor.

Şayet alırsanız ve denedikten sonra yorumlarınızı bizimle paylaşırsanız sevinirim.

Marka : Q-LITE
Model : 654557
Fiyat : 13,56 EUR+%18 KDV
Toplam : 16 EUR

Sipariş Seçeneği

Özellikler

Açıklama : 8 Ledli 500 m görüş mesafeli 80 Saat dayanma süresi

bird böyle bir ürün bulum 500 m diyor ama bu fiyata göre bana gerçekci gelmedi.siz ne düşünüyorsunuz?

Kullanıcıların kataloglardan yanıldıkları bir bilgi. Katalogta 330m 800m görüş mesafesi gibi ibareler yer alır. Bunlar farın o kadar a ileriyi aydınlattığı anlamına gelmez. Sadece o uzaklıktan görüldükleri anlamına gelir. Araba farları bile o kadar mesafeyi zor aydınlatır. Size tavsiyem ledlerden şaşmayın. Özelikle power ledli olan ürünleri kullanın. O kadar mesafeyi aydınlatan bisiklet farlar tabiki var ama fiyatı ve ağırlığı can yakıyor zor bulunmasıda cabası. En iyisi kendin far yapman. Hem ucuz olur hemde malzema rahatlıkla bulunur. Bununla ilgili konu açılmıştı istersen bir incele.

Geri