Scudo Sports

Facebook

Burak Meşe

Forum Demirbaşı
Tepki
255
Facebook isimli siteyi birçoğunuz duymuşsunuzdur. Ben bu hafta üye oldum ve uzun süredir görmediğim birçok arkadaşımı yeniden buldum. Sizde eski yüzleri tekrar görmek istiyorsanız bir bakın. www.facebook.com

Beni ismimle bulmanız mümkün.

Scudo
Bu site neden email şifremizi istiyor? Başka şifreyle kayıt olamaz mıyız, kimse vermek istemezki şifresini başka bir siteye...

ordakı sıfremızle msn adresımızdekı yada maıl adresımızdekı kayıtlı adreslerın facebook a uye olup olmadıgını gosterıo gırer gırmez bence bu nedenden dolayı o sıfremızı ıstıolar.

• Beğen
Tepkiler: Hakan Yazman
FaceBook'a orjinal mail şifrenizi vermek zorunda değilsiniz.
Evet istiyor, ancak vermezseniz de sorun yok. Sadece siz mail şifrenizi verdiğinizde adres defterinizde bulunan isimleri FaceBook içinde arayıp size "Bu arkadaşlarınız mevcut" diyor. Mevcut olmayanlara da davet gönderiyor.

Bana kıl bir durum gibi geldi, kayıt ekranında opsiyonel olarak başka şifre vermemiz seçeneği görünmüyor. Günümüzde bu kadar internet güvenlik sorunu varken nasıl 3. parti bir siteye çok önemli şifremizi girebiliriz ki ? Kaldı ki adres listemdeki insanlarla zaten msn den görüşüyorumdur facebook ta neden arayayım ki ??

@Hakan Yazman

Hakan'cım,

Eski dostları eğer kayıtlılarsa bulabilmeyi , nostalji yaşamayı sağlıyor :)

Selamlar,
Tolga Gürgün

Facebook'taki zamanımın neredeyse tamamı, akıştaki üyesi olmadığım ve ilgilenmediğim gönderilerin sahibi sayfalara engel atmayla geçiyor. 1000'lerce sayfa/grup var, engelle engelle sonu gelmiyor. Mesela bir kedi fotoğrafına mı tıkladın, veya like attın. Bittin, binlerce kedi grubundan gönderi gösterecek sana. Facebook "üye olmadığım sayfalardan gönderi gösterme" diye bir seçenek sunmuyor.

• Hahaha
Tepkiler: MakRo
Facebook'taki zamanımın neredeyse tamamı, akıştaki üyesi olmadığım ve ilgilenmediğim gönderilerin sahibi sayfalara engel atmayla geçiyor. 1000'lerce sayfa/grup var, engelle engelle sonu gelmiyor. Mesela bir kedi fotoğrafına mı tıkladın, veya like attın. Bittin, binlerce kedi grubundan gönderi gösterecek sana. Facebook "üye olmadığım sayfalardan gönderi gösterme" diye bir seçenek sunmuyor.
Sadece tıklama ile olsa telefonun mikrafonuna da erişim sağlıyor sanırım. Geçen iş yerinde molada yanımda bayan arkadaşlar parfüm çeşitleri hakkında konuştu.. Akaşıma facebook bana alakam bile olmayan kadın parfümleri reklamlarını çıkartmaya başladı. Reklamlardan başka birşey görünmüyor artık, girmiyorum bile.
:koptum:

• Hahaha
Tepkiler: Can Çelik
Benim ki de farklı değil, önerileri görmekten şehir hayatını bırakıp dağda ormanda yaşamaya başlayacağım az bir şey kaldı. Arada çıkıp potansiyel olabilecek yerleri dolaşıyorum bile. Survival, Bushcraft, kamp sürekli bunlar geliyor.

Sadece tıklama ile olsa telefonun mikrafonuna da erişim sağlıyor sanırım. Geçen iş yerinde molada yanımda bayan arkadaşlar parfüm çeşitleri hakkında konuştu.. Akaşıma facebook bana alakam bile olmayan kadın parfümleri reklamlarını çıkartmaya başladı. Reklamlardan başka birşey görünmüyor artık, girmiyorum bile.
:koptum:

telefon iPhone?

Bunun başka sebepleri de olabilir. İş yerinde WiFi'a bağlanıyorsanız aynı IP adresini kullanıyorsunuz, oradan da bir bağlantı olabilir. İş arkadaşınız bakmıştır, aranızdaki etkileşimden dolayı da FB size bu reklamı gönderiyordur. Yani algoritma çalışıyor.

FB size Android yada iPhone platformu ile ortak çalışarak reklam gösteriyor, yani tek başına bir reklam kararı vermiyor zaten. Ben bugün chrom'da decathlon sayfasına baktım ve sürekli decathlon ve temu reklamı çıkıyor, ki temu'ya uzun zamandan beri giriş yapmadım esasında.

telefon iPhone?

Bunun başka sebepleri de olabilir. İş yerinde WiFi'a bağlanıyorsanız aynı IP adresini kullanıyorsunuz, oradan da bir bağlantı olabilir. İş arkadaşınız bakmıştır, aranızdaki etkileşimden dolayı da FB size bu reklamı gönderiyordur. Yani algoritma çalışıyor.

FB size Android yada iPhone platformu ile ortak çalışarak reklam gösteriyor, yani tek başına bir reklam kararı vermiyor zaten. Ben bugün chrom'da decathlon sayfasına baktım ve sürekli decathlon ve temu reklamı çıkıyor, ki temu'ya uzun zamandan beri giriş yapmadım esasında.
iyi tarafından bakarsanız, ilgilenmediğiniz şeylerin reklamı çıkmıyor :D

Geri