Scudo Sports

Facebook bombası !

gezgin2

Forum Demirbaşı
Tepki
313
Facebook'a bomba gibi düşen fotoğrafımı paylaşmak istedim :) Doğan yayın grubundan kullanım izni istendi :) Eger sizde paylaşmak isterseniz profilinizde çok memnun olurum ;) Ayrıca arkadaş olarakda beni ekleyebilirsiniz ve unutmayın fotoğraf mizah amaçlı değildir maddi sıkıntıdan kurtulmak için gerçek bir olaydır

(link)

(link)

Şimdiden herkeze teşekkürler...

• Beğen
Tepkiler: 42FY
Scudo
İçinde yemek + bılgısayar + ses sistemi + çamaşır makinası + açık büfe + eşya + tv + gitar + haftalık temiz çarşaf + hafta sonları counter strıke - fifa 2008 -nba turnuvaları yapıyorlar mı ?

Ve en önemlisi benim gibi fark yaratan bir kişiyi odaya arkadaş olarak veriyorlar mı ;)

Fotodaki sen misin ?

Sensen ben seni daha zayıf biliyordum ya :)

ayda 500e 3 yıldızlı otelde kalırsın havuzlu,açıkbüfeli falan:)

@HASAN KURU

Fotoğrafta kilolıu çıkmışım :D T-shirt'ün üstüne juventus formasını giyince öle oldu :)
Ama zayıfta sayılmam :eek:

@gezgin2
İyi bakalım zayıflarsın inşallah :) Sana diyoruz ama benimde senden kalır yanım yok sayılır :D

• Beğen
Tepkiler: gezgin2
Yanımızda arkadaş getirebiliyor muyuz eve :D

ihtiyaçtan dolayı kiralıyorum diyorsun ama, evde maşallah hersey var saydıklarına bakılırsa? bu nasıl bir ihtiyaç tan dolayı oluşuyo anlamadım??

Ne varmış evde ? Lütfen yazdıklarınızı tekrar okuyun ve düşünün böyle saçma sapan yorumlar yazmayın ! Kullanıcının bilgisayarı benım bilgisayarım onun dışında yatagım banyonun olması sizce fazla lüks mü oluyor ?

Çok ilginç !

@gezgin2
Bencede yani her evde bulunan şeyler bunlar :)

Geri