Scudo Sports

F1 Pilotu Alonso bisiklet kazası geçirdi

Tepki
90
İsim
Mehmet Cebeci
Başlangıç
2017—18
Bisiklet
Merida
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Alpine takımı, Fernando Alonso’nun İsviçre’de bisiklet kullanırken bir trafik kazasına karıştığını açıkladı.

Son gelen bilgilere göre 2021'de Alpine F1 takımıyla Formula 1'e dönmeye hazırlanan Fernando Alonso, bisikletle antrenman yaptığı esnada bir otomobille kazaya karıştı.

La Gazetta dello Sport'un haberine göre Alonso, İsviçre'de Lugano yakınlarında bisikletle antrenman yaparken bir otomobil kendisine çarptı. Alonso'nun kazanın ardından hastaneye kaldırıldığı belirtilirken, kırıklarının olabileceği iddia edildi.

Kaza Haberi: (link)

Scudo
Arabayla bisikletliye çarpmak, sadece bizim insanımıza özgü değilmiş demek ki. o_O

Kulağına küpe olmuştur umarım. F1 sürüyorum diyerek bisiklette de atar gider yapıp kaza yapmış olabilir. Bisikleti çocuk oyuncağı sanıp aksiyon yapmaya çalışan her fani bir gün trafik kazasını tadacaktır.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
@Mad Buddha hocam genelde araç sürücüleri yüzünden bisikletliler arabalı kazaya karışıyor ama neden böyle düşündüğünüzü anlayamadım. Hangi bisikletli arabaya kafa atıp çenesini kırmak ister ki?

• Beğen
Tepkiler: Cihan Ali
@Mad Buddha hocam genelde araç sürücüleri yüzünden bisikletliler arabalı kazaya karışıyor ama neden böyle düşündüğünüzü anlayamadım. Hangi bisikletli arabaya kafa atıp çenesini kırmak ister ki?
Anlatmak istediğim yapmış olduğu meslekten gelen aşırı özgüven. Savaş uçağı pilotlarında da bu var. Ben şunu sürüyorum, ben bunu uçuruyorum diyerek aşırı özgüvenden kaynaklı kötü sonuçlar doğabiliyor.

Anlatmak istediğim yapmış olduğu meslekten gelen aşırı özgüven. Savaş uçağı pilotlarında da bu var. Ben şunu sürüyorum, ben bunu uçuruyorum diyerek aşırı özgüvenden kaynaklı kötü sonuçlar doğabiliyor.

Özgüven değil de dikkatsizlik neden olmuş gibi. Süpermarkete girecek kadının aklında trafik yoktur.

Özgüven değil de dikkatsizlik neden olmuş gibi. Süpermarkete girecek kadının aklında trafik yoktur.
Tespit esprili olmuş. (Kadın ve alışveriş konusu). :)

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
Özgüven ile ne alakası var ki? Ben F1 pilotuyum, bisikleti de sürerim diyip üzerinden mi düşmüş ki? Dağ yolunda ağaca mı girmiş adam anlamadım.

Trafik kurallarına uygun şekilde seyrederken aracın biri adama çarpmış olay bu. Mesleği ile alakayı kuramadım.

Çok talihsiz yorumlar var yukarıda. Fernando Alonso çok çok iyi bir triathlon-bisiklet sporcusu. Adamın Duathlon (kosu-bisiklet-kosu) müsabakasında Dünya 6. lığı var. Eften puften bisiklete binen bir sporcu değil kendisi. Talihsiz bir kaza yaşamış okadar. Her bisiklet sporcusunun başına gelebilir.

Son düzenleme:
Geri