Scudo Sports

F-59 vipor mu selev avatar mı

Hamit E.

Forum Bağımlısı
Tepki
349
Bisiklet
Mosso
arkadaşlar her ikisinide kullanan var herkes iyi diyor.
F-59vipor u izmirden alabilirim 65tl + 4tl yol parası
(link)

selev avatar 70tl + 6 yada 8tl kargo
(link)

sizce hangisi. bugün decathlonda vizörlü kasklara baktım ancak beğenmedim, vizörün takılan çıkan yerleri kask üstündeki kabuğu çok esnetiyordu, bende ilerde deformasyon olur diye hoşuma gitmedi. F-59 belki öyle değildir.

kullanıcılar yada ikisinide görenler ne der??

özceylanlar firması güvenilirmidir? çakma malzeme almayalım

Scudo
Yardımcı olabilecek yokmu??

LG-P500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

F44 kullanıyorum. 2yıldır bir şikayetim yok ama kullandıkça başka arayışlar içine girdim, 300gr civarı bir ağırlığı var fabrika verisi, bana ağır geliyor biraz. Dediğiniz 2kasktan görüntü itibariyle selev daha çekici geldi bana

Selev görüntü olarak güzel duruyor fiyatı da uygun gibi, peki kalitesi nasıldır kullanan var mı acaba ?

özceylanlardan sedona mv 39 sipariş ettim (bi konu açmıştım siparişi o zaman verecektim ama adamla iletişime geçemedim o yüzden şimdik veriyorum siparişi) az önce adamı arayıp sordum olmassa geri iade yapabilirmiyiz diye tamam dedi...ürün geldikten sonra birşey olmassa bilgilendiririm
bu arada aldığım kask nasıldır?

bekliyorum hüseyin bey yorumunuzu.
benimde içim seleve gidiyor :)

@Hamit E.

kargonun gelmesi 1 haftayı bulabilir...aynı siteden kask alan biri benim kaskı incelemiş buyrun
(link)

kargo hala gelmedi aradığımda kaskın bulunduğunu ancak bugün aradığımda ise kaskın iptal edildiğini ve ellerinde olmadığı için bana siparişi 1 hafta sonra tekrardan vermemi istediler

ben gidip deneyerek aldım ve iyikide öyle yapmışım diyorum. internetten bence almayın, diyeceğim ancak sivasta kask vb satan yerler varmı bilemiyorum. kaskımı aldığım yerde avatarlar da vardı, denedim ve kafama olmadığını farkettim ön arka cuk otursada yanlararda boşluk kaldı.

anatomik olarak herkesin farklılıkları olabilir, kask geldiğinde değişim iade işlemleri ve kargoyla uğraşmak sıkıcı bir durum oluşturabilir.

belki sivasta vardır ancak güründe (sivasın bir ilçesi) maalesef ki yok.

özceylan'da satılan selev kasklar orjinal mi acaba? kendi sitesinde 70€ gibi bir fiyat gördüm, özceylanda ise 90-120 tl arası

Bende avatar prof var. Ozceylanlar dan almistim. Kesinlikle tavsiye ederim.

Selev Zenith kullanıyorum özceylanlardan almıştım memnunum hafif ve kaba değil

Geri