Scudo Sports

Ezip Kaçtı !

Geçmiş olsun. Dava sonucunu şimdiden deyivereyim. Yaralandıysanız ve şikayetçi de olduysanız bir kamu davası açılacaktır. Hakim efendi de karşı tarafı kabahatli görürse 1500 ₺ gibi bir ceza verip cezayı 5 yıl erteleyecektir. Size vuran kişi 5 yıl boyunca bir vukuat işlemezse maalesef o cezadan da yırtacaktır. Benim davada aynen bu şekilde olmuştu.

Scudo
@Özgür TÜRK

benzer bir durumda dikiz aynamı haşat edip kaçan bir araç için hemen polisi aradım yaklaşık aynı şeyleri yaptırdı. mahkemeye dosya açtım aylar oldu ses seda yok. herhalde senesi dolunca bana ''kafana göre takıl'' anlamında bir bildiri gelecek.
hukuk herkese eşit değil galiba bazılarımız biraz daha eşit.

Böyle kazalarda cezai kovuşturmalarda takipsizlik çıkabilir ancak maddi hasar var ise dava yolu ile tazmini sağlanabilir. Eğer plakadan adresini ve adını tespit edebilmişsen bence bir konuşmakta fayda var. Bulamamışsan şahsı espit etme imkanına sahipsin eğer araç onun adına kayıtlı ise

geçmiş olsun ben de bugün yeşil ışık yandığından dolayı hızımı kesmeden rampadan aşağı iniyordum (yaklaşık 30 km/h) , ara yoldan önüme aniden bayan sürücü atladı dahası bayan yola bakmıyor sol tarafta butik vardı oranın vitrinine bakıyor .. Aracın ön tamponunu sıyırıp geçtim benim geçmemle onun farketmesi bir oldu panikle arabayı kaldırıma çarpıyordu geriye baktığımda. Güzel bir sövdüm yola devam ettim :D

Yarın emniyete gideceğim. Bakalım işleyiş nasıl oluyor. Ben dediğim gibi kötü bir anı olarak kalacak şükür bende çizik bile yok fakat bisikletin jant gitti kadro sağlam duruyor çekiş sisteminde hasar var mı bilmiyorum.İleride olabilecek durumlarda işleyişe göre hareket etmek konusunda en azından bilgi sahibi olurum.İleride tür olay yaşayan olursa bilgi sahibi olur.Bakalım ne olacak.
Bu platformda bilgilerinizi,tecrübelerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim arkadaşlar.

Geri