Scudo Sports

Ezdiği bisikletlinin ailesinden araba masrafını istedi

Scudo
YANLIŞ hatırlamıyorsam orada bisiklet yolu var akşam gidip bakacağım iş çıkışı kanuna göre bisiklet yolu olan yolda bisiklet yolunu kullanmamak suç diye biliyorum tabi bu cani yi haklı çıkarmaz

@AykutÇ. bisiklet yolu var muhtemelen çevre yolu komple bisiklet yolu

@Kudret Kurtcebe abi orada bisiklet yolu var merhum kullanmamış maalesef

• Beğen
Tepkiler: C.Biberci
Allah rahmet eylesin, kim suçlu olursa olsun ve olay ne olursa olsun öldürdüğün insanın ailesinden tazminat istemek şerefsizliktir. Aslında başka şeyler de söylenebilir ama burada söylemek pek hoş olmayacak. Bu olayla ilgili kollektif olarak tüm Türkiye çapında aynı gün aynı saatte farkındalık oluşturacak bir tepki verilebilir.

• Beğen
Tepkiler: winterkhan ve Ozy
Ondan sonra maryo sövüyor derler
Nasil sövülmez böyle kansiza

• Beğen
Tepkiler: Ozy
ben bu memlekketteki tek adaletin ilahi adalet olduğuna inanıyorum kalanı için söyleyeyim hukuk bitmiş Allah kimseyi mahkemelere düşürmesin parası pulu çok yoksa

Adı üstünde adalet ''bakan'' lığı. Sadece bakıyor galiba

@Ahmetgitar

Durumu en iyi Siz özetlemişsiniz

Arkadaşlar bisiklet yolu var ya da yok ama videoya göre adam 150 ile gidiyor belki de.
Şu adam bir gün bile nezarette kalmıyor.
Yarın aynısı bize, eşimize, çoluk çocuğumuza olmaz mı?
Aynı bmw sahibi gidip bir milletvekili çocuğunu aynı şekilde öldürseydi acaba aynı mı olurdu?
Adalet kimler için mevcut bu ülkede?
Normal vatandaş için adalet olmayacaksa defolup gidelim bu ülkeden.

@Ahmetgitar

sonuna kadar katılıyorum. hangi kanunda yönetmelikte yazıyor acaba şehir içinde 120+ km hızla otomobil sürülebileceği? bisikletçinin kusurunun/hatasının bedeli bu olmamalıydı! 21 yaşında şımarık bir çocuk tarafından katledilmek...

@Ahmetgitar

Çözüm bu değil hocam.

@Ahmetgitar rahmetliyi eleştirenler olmuş bisiklet yolu var oradan niye gitmiyor diye böyle bir kural yok yani adam bisiklet yolu olsa bile normal yolun sağını kullanabilir diye biliyorum.Peki bu kazayı raporlayan polis kimse onu Allah bildiği gibi yapsın resmen kanunla oynamak bu olsa gerek yakında güvenlik kamerası var oradan arabanın hızını hesaplanması hiç zor olmasa gerek ama nerede işte kazayı yapan sırtını birilerine dayamış ama er yada geç inşallah daha başkasını zarar vermeden o kaputun içinde yok olur gider.

• Beğen
Tepkiler: Ahmetgitar
tıpa tıp aynı olay, ........ makam sahipleri çocuklarını koruyor.(noktalara kafanızdan istediğinizi koyun)

sadece Konya'da bukadar kişi açığa veya görevden alınmış (link) konya barosu biran evvel olaya el atmalı

@zlatan_1903 konya barosu biran evvel'in bilmediği ne malum ? Bu adam (dilim sürştü) kesin onların arkasında.

@Ahmetgitar

@Ahmetgitar

obama kim ?abd başkanı,adli yılın açılışında ,obama,hakimler savcılar toplantısına katılır, görüntü şudur,kimse ayağa kalkmaz,obama konuşur ve kürsüden iner,kuvvetler ayrılığı demek hakimlerin savcıların bağımsız olması ,kanunları yapanlarında bağımsız olması demektir,hakimler ve savcılar yüksek kurulu partiler üstü bir kuruluştur,hiç bir partinin arka bahçesi değildir,demokrasiye inanırım ,bu ülkedeyim şehit olmayada hazırım...ne mutlu demokrasi şehitlerine

@dodurgalı_06
Çözüm bu olmamalı zaten ama yıllardır ülkenin garibanlar için nasıl bir pislik çukuru olduğu da ortada.
Başımıza bir şey gelse hakkımızı arayacak hiçbir mecra yok.
Bunlar bizden besleniyor ama bize caka satıyor.
Adama baksanıza, ne iş yapar bu adam? O arabayı nasıl almış? Hangi liyakat ya da emeği bu velete bu zenginliği getirmiş? Bir de adam öldürüyor. Polis arkasında, savcı arkadasında. 50km ile gidiyor yazmak nedir? Devletin varlık sebebi nedir? Milyon tane soru var kafamda.
Yarın sevdiğim birinin başına böyle bir şey gelse herhalde birkaç kişiyi ortadan kaldırırdım.
Oysa ki devletin görevi bu değil, olmamalı.
Eğer devlet buysa, bu ülkede bu ahlaksızların borusu ötecekse evet defolup gidelim. Çünkü benim ne millete ne de devlete güvenim var.
Bu tip olaylar tüm sevgimi öldürdü.
Bir ekleme, bu kadar hızla gittiği belli, o polis de şimdi huzurla görevinin başında. 50km yazdı, bir akrabasına da iş bulmuşlardır, ya da güzel bir avanta almıştır.
Daha uzatmak istemiyorum, küfür olmadan zor oluyor yazmak çünkü.

Eğer devlet buysa, bu ülkede bu ahlaksızların borusu ötecekse evet defolup gidelim. Çünkü benim ne millete ne de devlete güvenim var.

devlet bu değil,devlet hizmet edecek halkına , halkının hukukunu koruyacak ,milletvekilleri aracı ile .

Geri