Deneme yanılma
Daimi Üye
- Tepki
- 128
Arkadaşlar 21,07,2011 persembe günü bir arkadaşımla eymire araziden iniş yapıp trt den çıkmak için yola koyulduk. Eymir de o kadar çok patika var ki ezberlemek mümkün değil. Trt terafından tellerin arasından patikaya girdik. En başta hersey cok güzeldi. yalnız benim lastiklerin havası bir hayli fazlaydı. CST nin mtb lastigi vardı ve 55 psi hava basmıstım. O kadar cok diken ve ot vardı ki bir ara dengemi kaybettim. tam bir çukura girip zıplıyoruz. bisiklet havadayken patikadan cıktım. sonra ot ve dikenlerle bulustum. Dikenleri temizlemek bir hayli zaman aldı ama o heyecan yetiyordu. sonra çok dik bir yokustan asagı inmeye basladık ki yerdeki taslar sagolsun ön lastigi kitleyip duruyordu. tam 3 defa süperman misali havalandım ve bisikleti bırakıp ucusa gectim. Ucarken zevkliydi ama o koluma elime ve bacagıma giren dikenler sagolsun yaktı canımı. Lastiklerin havasını biraz indirdim. Daha rahat edecegimi umuyordum ki onumuze cok ama cok dik bir rampa geldi. Asagı dogru hızlanmadan giderken birden kaydım ve bıraktım frenleri tam ucmak üzereyken bisikleti bıraktım. Alet bensiz ucusa gecti sonra bende pesinden kostum. yakalayamadıgım icin yere cakıldı ve pedalın yanagını ezdi.
Bugun edindiğim tecrübenin ışığında eymirdeki patikalara giren arkadaşlar yanlarında mutlaka 1 adet cımbız bulundurmalılar. yoksa cok vakit kaybı oluyor. ve bilmediginiz patikalara giriyorsanız öncelikle bi kafayı kaldırıp patikaya sonuna kadar bakmaya calısın. cok ama cok tehlikeli olmus o otlar diz boyu olunca. Benim gibi sortla giderseniz bacaklarınızın kıpkırmızı olacagını garanti ederim.
Bu arada o cıkamadıgım trt yokusunu o kadar rahat cıktım ki mtb lastikleriyle, hic durmadan mola vermeden tek seferde hemde. tek tesellim o var şimdilik
Bu arada gölbaşı tarafındaki patikalar daha genis ve daha dik. Oraları tırmanıp iniş yapmanızı öneririm. ve mümkün oldugunca güneş etkisini yitirdiginde ormana girmeyiniz. yoksa kopekcikler uyanmıs ve dinç vaziyette oluyorlar
Gidona kamera baglantı aparatı alır almaz videoları koymaya baslarım.
Başımdan gecen olayları paylasmak istedim.
Okudugunuz için teşekür ederim.
Bugun edindiğim tecrübenin ışığında eymirdeki patikalara giren arkadaşlar yanlarında mutlaka 1 adet cımbız bulundurmalılar. yoksa cok vakit kaybı oluyor. ve bilmediginiz patikalara giriyorsanız öncelikle bi kafayı kaldırıp patikaya sonuna kadar bakmaya calısın. cok ama cok tehlikeli olmus o otlar diz boyu olunca. Benim gibi sortla giderseniz bacaklarınızın kıpkırmızı olacagını garanti ederim.
Bu arada o cıkamadıgım trt yokusunu o kadar rahat cıktım ki mtb lastikleriyle, hic durmadan mola vermeden tek seferde hemde. tek tesellim o var şimdilik
Bu arada gölbaşı tarafındaki patikalar daha genis ve daha dik. Oraları tırmanıp iniş yapmanızı öneririm. ve mümkün oldugunca güneş etkisini yitirdiginde ormana girmeyiniz. yoksa kopekcikler uyanmıs ve dinç vaziyette oluyorlar
Gidona kamera baglantı aparatı alır almaz videoları koymaya baslarım.
Başımdan gecen olayları paylasmak istedim.
Okudugunuz için teşekür ederim.