Scudo Sports

''eylül ayı -sezon başlangıcı-bisiklet okulu''

kudret abi eylülde görüşürüz inşallah..emeğine yüreğine sağlık.sizin gibi abilerimiz kardeşlerimiz olduğu sürece bisiklete gönül verenler daha çoğalacaktır...

Scudo
@ilyas yiğit

ilyas tur yeni bitti yeni geldim 06.00 -09.00 arası takıldık hava sıcak oldu gene ....evet 18 inde yeni arkadaşlar ile belgrad mangalda tanışacağız ilyas beklerim ,,,

@Kudret Kurtcebe

ben avrupa yakasindayim yoksa muhakkak katilirdim : (

Birde bu ayin 18 inde mi tanisma var ? ayri topik acilacak mi ?

@yilmaz kaynak

istek olursa açacağız yoksa açılmayacak 18 eylülde ama genel bi istek her vakit olur duruma göre ekimede kayabilir,,,,,,,,,,ayrı bi topik olacak evet,,

tamamdir abi takipteyim :D ben daha yeni aldim bisikleti yana yana tur ariyorum butun turlara katilasim var bakkala gitsen gelirim o derece yani :D

@ayşe karakuzu

Merhaba Ayşe,

Bu bisiklet okulu turlarına mümkün olduğunca ben de katılmak istiyorum, yani gelirsen en azından 2 kişi olabiliriz karşı cinsten.. :) Tabi koşullar uyarsa... Bu başlığı takip ediyorum.

kızıyorum bazen Salih hem cinslerime kadının bugun bu halde olmasnın en buyuk etkenı yıne bız kadınlarız. Kadındır çocugunu, bireyi toplumu ve dunyayı yetiştiren, her bireyin ilk öğretmeni bir kadındır. Anneler erkek cocuklarını cesur kız cocuklarını ürkek ve çekıngen yetiştirirler aman kızım başına bişey gelir amn ha dikkat et kızım, korkma oğlum, cesur ol oğlum sonra sonuc ortada.
biz yetişkin bireyler olarak bu yanılgıyı yıkmalıyız en azından grupca bırlıkte hareket ederek yavas yavas adım adım atmalıyız bu korkuyu üzerimizden ve BİZde varız bu dünya da demeliyiz. KADIN pedalcılar lütfen birlik olup grupda varlığımız hissettirelim ..........

eylül ayının 18 inde belgrad turu olacaktır bu tur en yavaşa göre olacak .....ayrıca topik açılacaktır ,,,,,,,

@Kudret Kurtcebe

Kudret Abi yakın zamanda konuyu açsanda çevreye yaysak. Kontejandan dolayı biraz sıkıntı oluyorda...

@Alper Onur ARSLAN

daha çok var alper,,,,,,,,,,,,,,,,

arkadaşlar gerek bisiklet forum gerekse face de az bulunacağım o yüzden nokta atışları yapacağım ...yeraltına giriyorum,,,

[

Merhaba Kudret bey, 18 eylül gidiyormuyuz belgrad bisiklet turuna. Eger gidiyorsak kimle nerede ne zaman buluşacağız bilgi verirseniz sevinirim.

Geri