Scudo Sports

''eylül ayı -sezon başlangıcı-bisiklet okulu''

Scudo
@wolfret

4 eylülde belgrad bisiklet okulun açılışı olacaktır...........ayrıca ayda bi kere olacak olan bu etkinlikte yeni arkadaşlar ile burdan tanışarak sahada buluşacağız...
amaç zor etaplara hazırlanmaktır .............

@Alper Onur ARSLAN

18 yaş sınırlaması koymuyorum bütün gençler gelecek benle ,,,,,pazar yapılan turda trafik kilitlendi ve araçların arasında egsoz kokularını yedik bu spor olmaktan çıktı zehir soluduk evet belgrad dönüşü için artık başka bi etap planlıyorum sezon başlangıcında belgrad dönüşü artık sahil olmayacaktır ................ayrıca okulların açılmasını bekleyeceğim 18 eylülde ilk tanışma belgradda olacak toplam 25 kişi olacağız ,,,,,,,,,,,

@Kudret Kurtcebe

Bisiklet sporuna yeni başlamış ya da bisiklet sporuyla ilgilenen gençlerin kendi başlarına ya da teknik bilgisi olmayan kişilerle turlara katılacağına böyle bir bisiklet okulu oluşumu içinde profesyonel kişilerle pedallaması daha sağlıklı olacaktır. Dediğim gibi listede olmaya gayret göstereceğim Kudret Abi.

@Kudret Kurtcebe

Katılmayı planladığım 18 Eylül'deki turda dönüş ne taraftan olacak Kudret Abi ? Bu arada Cumartesi ilk bakımı yaptırdım bisikletime ve değişen pedal ayakları haricinde önemli bir sorun çıkmadı. Ayrıca Kartal'dan Kadıköy'e 1 saat 20 dakikada pedalladım.

@Cem Şentin

kartal kadıköy arasını bir saatte almışsan bu belgrad senin için zor olur cem ...
geçen pazar bi arkadaşın bisikletinin frenleri malesef iyi değildi ve viteslerde geçmiyordu ve tura devam edemedi.... evet sen evden kadıköye kadar geleceksin saat 08.00 de beşiktaş iskelesine ondan sonra karşıya geçeceğiz .....ve saat 10.00 da hareket edeceğiz tarih 18 eylül ,,,kontenjan 25 de kalır ..............orman içinde bi yer bulduk gene oraya gidilecek yalnız bu yol biraz şatafatlı ve uzun sayılır ,,,,,,,,,,stabilize yol yer yer çakıllar var teker kaydırması yapabilir , ve düz sert toprak var yer yer ,,,,
daha çok var konuşuruz,,,,

@Kudret Kurtcebe

1 saatte Kadıköy'de olmamın nedeni Fenerbahçe'den sonraki yolun tekin olmaması nedeniyle Kadıköy'e Moda üzerinden gitmemdi. Onu söylemedim.

kudret bey guzel bır program kacırmamak istiyorum fakat benım performansım sıze yeter mi onu da bilmiyorum 30 kmdüz yolda ve 5-10 km inişli çıkışlı yolda kullandım şimdiye kadar bisikleti. eğer siz olmaz derseniz biraz daha geliştiririm. kaskım yok decathlon daki kasklar hakkında bilginiz varmı alsam uygun olur mu
Bir de hep beyler mi katılır bu etkinliğe hiç bayan yazmamaış da...
teşekkürler

@ayşe karakuzu

Zamanla hızınız daha iyi olur. Laylomlom turlarda hız en yavaşa göre ayarlanır. Kask olarak birçok mağaza var uygun fiyata satan...

• Beğen
Tepkiler: ayşe karakuzu
Cem, bir akşam iftara yakın saat seninle buluşak performans arttırmaca yapak olur mu? Önce bir yerde iftar açıp kan düzeyini normal hale getireceğiz. Sonra Bostancı-Maltepe arası bisiklet yolunda 25 dk. basalım uyar mı? İlerleyen günlerde 20 dk. ve altına indiririz...:)

Ayşe, bu başlıktan önce şu başlığa katılım sağlayarak performans arttırabilirsin:
https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=88224

Tabi kişiye bağlı bunlar ama bende bayanların katılamamasına üzülüyorum. Tamam fiziki olarak zayıf bir yaradılışınız var ama inan ben bile bir bayan kadar narin vücuda sahibim. Bileklerim ince kimseyi bilek güreşinde yenemem. Belki sosyal açıdan böyle bir durum söz konusudur bilemiyorum...:(

@Salih Dinçer

Olur Salih. Bana özelden cebini verirsen ve ben de seni ararsam birbirimizin cebini bilir oluruz ve cepten haberleşiriz. Bu arada sıcaklar bana dokunduğu için Ramazan bahar aylarına gelene kadar oruç tutmuyorum.

Benim (link) her türlü iletişim bilgisi mevcut...

Bu arada şimdi hesapladım 25 dakika değil de 15 dakika (20 km/s) daha hoş olacak. Çünkü yokuş çıkarmış gibi 12 km/s hız, bilmem ki sıkılır mısın? Gerçi düşük vites yüksek kadans çalışıp bisiklet yoluna giren yayaları da ezmemiş oluruz...:)

@ayşe karakuzu

arkadaşlar sağolsun hepsi yardımcı olmuşlar size,,,yeni başlayanlar için kask öneriyorum ayrıca belgradda offraod yollar vardır gerçi çok yavaş kullandık geçen pazar,turlarıma kasksız arkadaşları alırım yalnız en arkadan benle giderler tur boyunca ,daha sonra tedarik ederler kaskları ,,,,
programın başlangıç tarihi 18 eylül pazar ,tanışma olacak 25 kişilik kontenjan olacak dönüşte trafiği sevmeyenler benle gelebilir maslak yolundan ama oranın kapasitesi en fazla 10 bisiklet ,fazla kavşak var ayrıca rampa var,,,,
belgrad dönüşü emirgan ,rumeli feneri,bebek girişi ve ortaköy çırağan tıkanır inşallah yakın zamana kadar bi çare bulunurda buralarda çalışma yaparlar,,,,
evet hasan arkadaşımız önden grubu götürecek arkadan ben toplayacağım her zamanki gibi,,,,

@Kudret Kurtcebe

Abi 18 Eylülde Belgrat yaparsak yağış olmazsa mangal yapalım derim :in:

@Hasan Bahri Toros

ayrı topik olarak açarım hasan yağmur olmaz ama hiçte bellide olmaz eylülde acaip yağmurlar görmüştük,,,,,zati yağmur olursa turda olmaz
bu sene gerek performans ve düşük tempolar yağmura bakmakta,,,,

bu topik ağustos sonu kapanacaktır amaç burda yeni gelen arkadaşlar ile buluşma ortamını sağlamak bilgileri burdan paylaşmak idi,,,
evet hiç bisiklet tecrübesi olmayan ve trafikte uzun yolda bisiklet kullanmamış arkadaşlar ile sahada çalışma yapacağız, ne vakit ayda bi kere belgrad etabında ,,,,,,,evet havalar ılıyınca tabi mangalda olur ,,,,,
kapasite 25 de kalacak,,,,,,dönüşte ise bölünme olacaktır nedeni araçlar çok yakın geçmekte ve trafik yoğunlaşmakta ,,,,,,

@Salih Dinçer

Ayşe bak, başka başlık bir hemcinsin ne demiş. İşte Türkiye'nin durumu ben ne diyim başka...:(

@özlem ertuğrul

bende katilmak isterim :) kudret abi su an devam eden turlarin var mi acemiler icin ?

@yilmaz kaynak

ağustos ayı içi pazar günleri var yalnız çıkış saati 06.00 bostancı,,,

Geri