Scudo Sports

Ey Sevgili!

Scudo
cok guzel asık olunamıyacak gıbı degıl :D
gule gule kullan. allah kaza bela vermesın...

Ben benimkine resmen aşığım. Herkes sizi satar ama bisiklet atmaz. Herkez sizden ihtiyacının fazlasını ister hatta cüzdanınıza göz diker ama bisiklet bakımından fazlasını istemez. Her sevgili başıızın etini yer bisiklet tek kelime etmez.

Evrenin tek mükemmel insan icadı benim için o sonsuz aşk :)

Özel değilse ayrılış sebebinizi öğrenebilir miyiz? Sebep her neyse Allah tez kavuştursun.

çok değişik bir ilişki

• Beğen
Tepkiler: Mücahit Kıvrak
@Serkan Demir

Amin..
ev(aydın)><okul(istanbul)

buraya getirmeyi düşünüyorum ama yurtta sorun olur diye düşünüyorum

• Beğen
Tepkiler: Serkan Demir
@Mücahit Kıvrak

Yurt yönetimiyle görüş koyabileceğin uygun yerleri varsa problem olacağını sanmam

O pek sorun olmaz da, burada saklaması...? Kartal öyle çok gelişmiş bi yer değil.. Nedense çok dikkat çekiyo ... Bizim memlekette ilçede birgün camiden çocukların hızla çıktığını gördüm. Gittim bi baktım, 5 çocuk benim bisikleti etrafına toplanmış, öylece izliyolar.. Ne var sanki, :mad: film mi seyrediyosunuz..!
.

.
.
Insaallah! , yoksa bunun düşüncesi beni deli edecek.. , kalem sorunun şıkları üzerinde, aklım bisikletin arka vitesinde...

@Mücahit Kıvrak

yurt kartalda nerde

Petrol iş mahallesinde sahile bakıyor. Önünde opet ve dominos pizza var. Siyah büro gibi bi yapı.. Yukarı doğru eğimli bi yolu var...

@Özberk Akbaş

Abi eyvallah seviyorsunuzda abartmayın,sevgilinin yeri ayrı bisikletin ki ayrı...

Bi de ben beylik laf edeyim:D

Her bisiklete bindikten sonra karnım acıkır ama sağolsun akşam sevgilim karnımı doyurur:D

Biraz ti'ye aldım kusura bakmayın,sevgilim falan da yokta öyle bi aykırı çıkış yapayım dedim:D

Geri