Scudo Sports

extreme sıvı soğutmalı 4 çekirdek 4 gb remli modifiyeli pc

@Volkan Parlak

Selamlar tekrar bendeki kollarla işlemcini ve powerını da takas etmek istersen görüşelim görüşmek üzere...

tek satmayı düşünmüyorum hocam pek

Scudo
son resimlerde geldi ilk 3 resim kendisi diğer 5 resim aynı ürünlerin temsili resimleridir ---anakartı gerçekten anakartların babası tabir edilen dfı markadır bilen bilir bu anakartı sıkı bir anakarttır kendi soğutmaları bile fevkalade aslında =) resimde görülen güney körüsü ve mosftlere takılabilen soğutma aparatı takılmadı kutusundadır

değerinde bir bisiklet veya sıkı bi kadro ile takasda yapabilirim =)

(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

@vgulgec

tek satmayı düşünmüyorum hocam pek

üstad bende görüşelim diorum o zaman telefonlarımı verdim sana.Ortada gayriciddiyetsizlik seziyorum.Umarım sadece forumla ilgilidir...:(

@Volkan Parlak

üstad bende görüşelim diorum o zaman telefonlarımı verdim sana.Ortada gayriciddiyetsizlik seziyorum.Umarım sadece forumla ilgilidir...:(

anlamadım hocam siz ne demek istiyorsunuz ne gayriciddiyetsizliği ne telefonu

2 konuyu netleştirelim

1--pc den tek malzeme satışı veya takası yok komplesine karşılık bir takas varsa olur
2-- sizdeki kollar benim şuan alacağım veya takas yapacağım durumdada değil fiyatıda bana uymaz yakın zamanda bisikletime sadece takıp çıkarttığım xtr m975 serisi dual kollu hidrolik setimi 600 e verdim ilanınızda gördüğüm eski seri kollara 650 ytl yazmışsınız ki bu bana çok çok fazla geldi sıfırının türkiyede ne olduğu kaça olduğu beni bağlamıyor pek

msn: akmarcafe@hotmail.com
telefonlarım :05067746706--05375542844

ilan güncel ... soracağınız soru varsa özelden sorabilirsiniz

sistemin son resimleridir... ilk 3 resim kendisi diğer 5 resim aynı ürünlerin temsili resimleridir ---

1--kasa:thermaltake xaser 3
2--psu : sıfır 2yıl garantili alındı 2 haftalıksilverstone 500 watt ( bilen bilir en iyi psulardan en başta gelir)
3--anakart:dfı lanparty UT P35-T2R anakartı gerçekten anakartların babası tabir edilen dfı markadır bilen bilir bu anakartı sıkı bir anakarttır kendi soğutmaları bile fevkalade aslında =) resimde görülen güney körüsü ve mosftlere takılabilen soğutma aparatı takılmadı kutusundadır
4--işlemci: intel pentium quadcore q6600 go revizyon 1.2250 vid değerli bu türün en iyi işlemcisidir...( oc denenmemiştir )
5--rem: curucıal ballistic tracker led 2x2 gb ddr2 800 (kırmızı çiftsıra ledli micron d9 çipli 16fe5serisi)
6--hdd:seagate320 gb sata 613 as serisi (pembe motor bunuda bilen bilir )
7--optik:asus sata siyah 2014s1t dwd
8--wga:sapphire ati radeon 3870 512 mb 256 bitt gddr4 remli ( tek slot kaplayan modeli)
9--ses kartı : creative audigy platınyum ( sb0090 serisi)
10--fan kontrolcü:colermaster cooldrive4 (içine 1 hdd alıp kendi fanı ile soğutabilen 4 fan 4 ısı komutu verebilen bir üründür )
11--sıvı soğutma seti: magıcool 700 lük 12v güç alan su hazneli su pompası +magıcool cpu sıvı bloğu+120 mm lik alphacool nexxxos extreme radyatör +uv duyarlı 12mm lik thermaltake sıvı hortumu +takmatikli özel krom rekorlar +12 cm thermaltake turuncu yaprak fan
12--modifiyeler : arkaya ac marka 2 adet 8 cm sessiz fan +rem için corsair dominatör 3 fanlı rem soğutucu +kasa içi uv duyarlı lamba+ön 5.25 yuvaya thermaltake çekmece + card reader +uv duyarlı sata kablolar +thermaltake xaser kasa çantası (resimlerde gördüğünüz ürün tr de yok pratik kolay özel bir üründür)
13--webcam: logitech quickcam pro 5000
14--mause pad : thermaltake tai-chi m2 (oyuncular için özel tasarlanmış kendi kılıfında 4x4 lük bir mause pad dir)
fiyata gelince tüm bu saydıklarımla beraber 1500 tl pazarlık yok kargo benden

değerinde bir bisiklet veya sıkı bi kadro ile takasda yapabilirim =)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

Geri