Scudo Sports

Evrime İnanmayanlar için TREK - Büyük oynamayı sevenlere MERIDA

Trek'in yapım aşamalarını , fotolayabilseydiniz harika olurdu. Gayet güzel bir çalışma olmuş.

• Beğen
Tepkiler: amd
Scudo
Güzel işçilik + zevklerinizin ürünü. güzel olmus tebrik ederim kazasız sürüşler.

• Beğen
Ben de Trek'i çok beğendim. Eğer yapım aşamalarının fotoğrafları varsa ve paylaşırsanız çok daha keyifli olur.

• Beğen
Trek son haliylw gayet güzel olmuş boyuma uysaydıda bende 29 er kullanabilseydim ama çok yakında harika bir Merida ile karşınızdayım.

• Beğen
Tekamül teorisinin :) çok başarılı bir örneği olmuş. İlahi Yaradılış teorisini bilimsel bir dille açıklamış bilimadamı Darwin e bir defa daha teşekkürler. Tabii size de

• Beğen
@Yusuf Z. Şipal

Bisikletleri bir kenara koyuyorum,yaptığınız yorum şahane olmuş,çok teşekkür ederim :)

• Beğen
Tepkiler: Yusuf Z. Şipal
@ertugrul olan

Merida olsun da,26 ya da 29 farketmez :)

@Nihat Akalın

Yapım aşamalarının fotoğrafları malesef yok,boyadan sonraki ilk hali mevcut sadece,parçaları değiştirirken fotoğraf çekemedim,ayrıca çok teşekkür ederim.

@Deniz K.

Boyanın nasıl yapıldığı konusunda bir bilgim yok açıkçası,Deniz Kılıç isminde bir arkadaş yaptı ve cidden çok sağlam işçiliği var bu konuda,ileride bisikletini boyatmak istersen iletişim konusunda yardımcı olurum.Senin ismininde Deniz K. olması ya bir tesadüftür ya da sen boyayı yapan kişisin :)

bisikletleriniz çok güzel, keyifli kullanımlar diliyorum.. fakat genel olarak bir hususu belirtmeden geçemeyeceğim; teknolojinin nimetlerinden bu kadar faydalanırken, bilimsel teorilerle dalga geçilmesine bir anlam veremiyorum...

@Erdem KONYALI

İlginize çok teşekkür ederim öncelikle..Söylediğim şeyler espri amaçlı yazılmıştır o yüzden ciddiye almayın.

Trek kadronun zerafetine yakışır bir ilgi alaka göstermişsiniz, teşekkürler elinize sağlık.

• Beğen
@Alp Aslan

Özellikle ben çok teşekkür ediyorum ilginize.

@Furkan Kayalica

Bu şekilde algılamanız da ilginç tabii,bunu yazarken nasıl bir ruh halindeyseniz artık...

Geri