Scudo Sports

EVO Karbon 16" (Üst seviye donanım,uygun fiyat)

Scudo
@Önder Tarım

@Önder Tarım

Dostum iyi güzelde fc-m760 serisinde 48 dişlik olan yani fc-m761 serisi aynakolunda yaprakları bu sekilde değil.
http://velospec.com/i/db/shimano/c/fcm761/fcm761-full.jpg
Aynen bu şekildedir.

Bu aynakolun bütün çarkları deore yada seri dışı bir hg zincir kullanan aynakolun çarkları ile değiştirilmiş. Belki İzmir'de bu şekilde satılmış olabilir herşey mümkün ithalatçı firma sadece bodylerini getirip dişlilerini elindeki malzemelerden temin etmiş olabilir. Forumda bi kaç kişide daha aynı malzemeye rastladım. Genelde XT ve LX lerin 2007 serilerinde.

İlan altına yorum yapılmasına bende sinir oluyorum ama bu tip şeyleri görünce gerçekten dayanamıyorum. Genede yazdıklarım yanlış anlaşılmasın.
Amacım ilanı baltalamak değil sadece alıcak olan kişilere doğru bilgi verilmesinden yanayım.

Yorum için teşekkürler,kesin cevabı bisikletçiden öğrenip en kısa zamanda buraya yazacağım.Beni de bu fiyata bu bisikletle neden hala ilgilenen çıkmadığı şaşırtıyor.

slm arkadaşım gidon boynunu satarmısın satarsan kaça satarsın özelden mesaj atarsan sewinirim i günler

Önderin ilanı güncel :D Öndere kefilim. güvenle alışveriş yapabilirsiniz.

İlan günceldir.Pro marka sabit maşa satılmıştır.Bisiklet Fox F80 X Terralogic amortisörler beraber 3000 TL'dir.

İlan günceldir.Pro marka sabit maşa satılmıştır.Bisiklet Fox F80 X Terralogic amortisörler beraber 3000 TL'dir.

Fox maşasız olarak komple bisikleti isteyen birileri vardı,bakalım onlardan haber gelirse birşeyler bakabiliriz.İki tarafta alırsa bisikleti satabiliriz,diğer türlü parçalanmayacaktır.

@Şerif Şentürk

Evet arkadaşlar,kadro 16" olarak çıktı.Bugün tekrar ölçtük,moderatör arkadaşlar konu başlığını buna göre düzeltirlerse sevinirim.

Geri