Scudo Sports

Evlilik

Eylül'de Dünya evine giriyorum inşallah nasip olursa. Nişanlılık sürecinde 1 kere bile bisiklete binemedim . Şimdi hanım sağ olsun bisiklet aldı bana :) Evlenince binebilirsin diyor ama bakalım nasip.İşin sonunda salonda trainerın üstünde dönmekte var .

Scudo
Evet . Kira :) Teşekkür ederim.

Eylül'de Dünya evine giriyorum inşallah nasip olursa. Nişanlılık sürecinde 1 kere bile bisiklete binemedim . Şimdi hanım sağ olsun bisiklet aldı bana :) Evlenince binebilirsin diyor ama bakalım nasip.İşin sonunda salonda trainerın üstünde dönmekte var .
Güzel başlamış, güzel devam etsin inşallah. 😊 Biz de böyle başladık eşimle. 8 yıl oldu. Bir kere bile öff demedi. Hep şunu söyler; "Aklın dışardaysa, bedeninin benim yanımda olmasının bana hiç bir faydası yok."
Bu sebeple iki ❤🚲 aşkını da ihmal etmeyeceksin. Dengeyi sağlam kuracaksın. Birine diğerinden fazla değer verirsen dengeyi kuramazsın. 👊

Keşke bu konuyu görmeseydim:( Kafam iyice karıştı :hihi:

Öğretmenim Sokartes'in dediği gibi: "Mutlaka evlenin. Eğer iyi bir eşiniz olursa mutlu bir adam, kötü bir eşiniz olursa filozof olursunuz." :kyfmyrn: Şimdi size mutluluklar diyeceğim ama bu defa belkide bin yılda bir dünyaya gelecek iyi bir filozofu kaybedeceğiz, "dünya" kaybedecek. Diğer yandan, tersi düzünden daha beter :okyrm:

Şaka bir yana, ömür boyu mutluluklar kardeşim. Olmadı beraber filozofça takılırız buralarda :komik:

@___seyithaydarpisil___ Evlilikle ilgili forumlarda işinizi görecektir..Umarım gönlünüze göre bulursunuz..🙂

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Bana göre evlenmek, çocuk sahibi olmak için yapılan bir sözleşmedir. Bunu da evleneceğim kadına baştan söylemiştim :)

• Hahaha
Tepkiler: necmeddin
Geri