Scudo Sports

Evlenmeli mi evlenmemeli mi?

berberci

Daimi Üye
Tepki
725
Çıkamıyorum işin içinden. Yardım edin a dostlar.

Ne düşünüyorsunuz evlilik konusunda?

• Beğen
Tepkiler: finarod
Scudo
benim haddime mi bilmem de şunu düşünürüm ben
seni seven,hem iyi günde hem kötü günde arkanda olacak bir kadını bulursan evlenmeli eğer yoksa bu sorunun cevabını bilmiyorum

Efso konu. Bence carbon mu alü mü den daha cok tutar. Heyecanla bekliyorum gelecek postları okumayı. :krnz:

Düşüncesi bile saçma. Hemen evlenmelisin. Sebebi ne olursa olsun ister cinsleri de, ister para de, ister çocuk de, ister kariyer de. Hiç bir bahanesi yok yalnız kalmanın. Evliliği ötelemenin.

Hadisler var, ayetler var, özlü sözler var, var da var. Mutlaka evlenmelisin. Bereket için, neslin devamı için, toplum sağlığı için, bireysel sağlık ve huzur, mutluluk için.

Evet aşk ve sevgi de var.

Mario kaldatonun hanıma çaktırmadan bisiklet apgreyti ile ilgili yazısını okuyun.

Burada bu sorunuzu cevabını arayacak haldeyseniz evlenmeyin.

@Anonim
Her konu altına bu şekilde boş yorum yaparak bahsettiğiniz duruma katkı sunuyorsunuz. Ancak bu konunun sizin bahsettiğiniz durumla bir ilgisi yok. Serbest Kürsü'de her şey konuşulabilir. Forum yönetimi gerekli görürse gereken müdahaleyi yapar. Siz de varsa bir fikriniz yazın, yoksa da bir zahmet anlamsız mesajlar yazmayın.

Bir ara Osho'nun birkaç kitabını okumuştum..Bir yerde şöyle diyor;
''Onu sevdiğin için değil,karın olduğu için bir kadını sevmek zorunda olduğun an,bu fahişeliktir,yasallaştırılmış fahişeliktir..''
Evlenmek,çalışmak,çocuk yapmak,oy kullanmak,vb
Hepsi toplumsal baskının tezahürleridir..Fazla şey etmeyeyim ben..:p

altının gramı 200 ü devirmişken bence gerek yok :)

yaş 32 birikmiş para yok evlilik en az 50-60 bin tl masrafı var. ömrümüz borç ödemekle geçiyor. zor işler. sevdiğin varsa evlenilir sade bir nikahla ama ekonomik sorunlar varsa huzur olmaz. hele anlayışsız biriyse. benimde çevrem yaşın geçiyor evlen artık diyor ama anneme babama sırtımı dayamak istemiyorum, kendimi hazır hissettiğimde evlenirim ama yaş o zaman 40 falan olur herhalde :) o zamanda bu saatten sonra evlenilmez deriz. Ben hep şu olsun bu olsun diye diye zamanı geçirdim. Bir çabamda olmadı gerçi illa sevgilim olsun falan diye. Üşengeç adamım. Olursa olur çok dert etmiyorum.

Geri