Scudo Sports

Evinizdeki diğer yaşayan canlılar...

Scudo
Bence de :) Dişi kediler gibi küçük suratlı ama o bir erkek. Çok kerata, çok oyuncu :)

@Otep bırakın da obez olsun ya ne güzel işte hantal hantal uyur hep obez kediler paso yatıyor çünkü :D ama çok şirinmiş ya çok beğendim. Benim henüz bir kedim yok, ablamın var çok güzel bir kedisi. İsmi de "mintik" :))

@evrim bilgen bu kedicikler çok şirinlermiş yemek durumları nasıl peki obez olacaklar mı yakında? :D

@Anonim valla benden sağlıklı besleniyorlar :D organik mamalarla hem de çeşitli yiyeceklerle ölçü ile besliyorum. Bir de günde iki posta idmanımız var evde :D beyaz olan minyon yapılı, tekir iri kedi grubundan, büyük gibi ama kilosu normal şu an.

@Anonim
Sağlık sorunu olmasından korkuyorum yoksa kilolu daha bi şirin oluyorlar haklisiniz. Sizinde çok seveceğiniz bir kediniz olur inşallah. :D

Harbiden Maşallah :) Nasıl büyümüş bu kadar? Saksısını değiştirseniz daha da büyür herhalde.

@Homer
@Homer

@rmznlcck
ısı konusu önemli, Isı bozulursa yemek düzenlerinden tutun çiftleşmelerine kadar değişiyor huyları.. fazla dokunmamak, birde kuyruk bırakmamaları için korkutmamak gerekiyor yoksa mağaralarından asla çıkmıyorlar zaten gece hayvanı..

• Beğen
Tepkiler: rmznlcck
https://igcdn-photos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xaf1/t51.2885-15/11116692_368496950016123_1114833939_n.jpg
Kaplumbağ osman dün gezerken 13.04.2015 saat 14:25 sularında ıssız yerlerde gezerken tanıştım kendisiyle
https://igcdn-photos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xaf1/t51.2885-15/11084748_1567312703549231_1070855710_n.jpg

Aldım götürdüm eve hemen bi yem ve kaplumbağa yuvası aldım fakat yakında aldığım yere bırakmak istiyorum

Lütfen adı osman olanlar alınmasın

Bende de akvaryum ve bir muhabbet kuşu var, fotoları şu an yok ama muhabbet kuşu çok şirin. Bir zamanlar hemstır, su kaplumbağası ve salyangoz vardı.

@Yusuf'san

Maşallah paraya bakınca sanki o evde yaşamıyor, ev onda yaşıyor gibi :D

@Sadettin Z.Önce insanı sev , arkadaşım . Karşılıksız sevgiden bahsediyorsun , 40 yaşında tanımadığın birine hakeret ediyorsun .Şu yazdığın yazı bile nefret , aşağılama kokuyor . Bırak altımın falan kokmasını . Karşılıksız sevginin sende olduğunu sanmıyorum.

Ben de havyanları severim ancak evde beslenmesine karşıyım . Eğer gerçekten hayvan sevginiz varsa onları doğal ortamından ayırmayın derim

@Cem Unden

Bu yazdığım mesajı hakaret olarak algılayabilmenize hayret ettim doğrusu. Eğer evliyseniz ve çocuğunuz da varsa yeni doğmuş bir bebeğin ilk bir senede ebeveynlerine yaşattıkları konusunda az çok tecrübeniz vardır.

Siz altını pisletmeyen, gece yarısı uyanıp ortalığı yıkmayan, anne babaya gece nöbeti tutturmayan bir bebek idiyseniz başka, ben henüz öyle bir ufaklık görmedim.

Hayvanları uzaktan sevmenin neresi samimi bilemiyorum. Bir hayvanı evinize aldığınızda tıpkı bir çocuk gibi onunla ilgilenip gerektiğinde her türlü ihtiyacını giderirsiniz. Ailenizin bir ferdi haline gelen bu varlığın bakımı ise sorumluluk ister.

İlk mesajınızdaki tüy meselesi, yemeği, doktor masrafı, ev temizliği derken ciddi bir uğraşı ve emek söz konusu. Bu sorumluluğun altına girmekten kaçıp uzaktan sevmek ise samimiyetle ilgisi olmayan bir durum.

Sokaklarda en fazla 2-3 yıl yaşayıp açlıktan hastalıktan telef olan bu canlardan en az birini rahat ettirmenin neresi kötü açıklar mısınız? Sizce bir sokak kedisinin doğal ortamı ev şartlarından daha mı iyidir? Evde bengal kaplanı değil sokaklara mahkum bir kedi besliyoruz unutmayın.

Selametle

Geri