Scudo Sports

Evinizdeki diğer yaşayan canlılar...

@MuratHan

Evet malesef cok sesliler ama insan alisiyor. Bizimkiler inanin elimizden inmiyor ve okadarda kücük degiller, elde sevilecek kadar var. Konun ilk yorumunda video var istersen izleye bilirsin.
Inka kakadu dünyanin en akili hayvanlarindan birisi ve cok pahali (yavrusuna 2000€ civari istiyorlar). Ama kusun krali diyebiliriz.
Umarim Iskender papagini bulur alirsiniz, hatda suandan sonra sizin icin dua ediyorum...
"allahim Murathan arkadasimiza en yakin zamanda bir Iskender papagini nasip et" Amin.

Scudo
BsLwk5bIMAAjwya.jpg large.jpg Boxer cinsi ismi Rita idi :) Her sabah okula gitmeden önce erkenden gidip oynardık.Ufak bir bağırmam da bile gözlerinden yaş süzülüyordu.4 sene arkadaşım oldu fakat Albino hastası olduğunu öğrendik.Bisiklete sırnaşıp duruyordu :D Beraber gezintiler yapıyorduk.Fakat yavaş yavaş kurudu hayvancağız ve maalesef öldü.

• Beğen
Tepkiler: 1 kişi
http://images.tapatalk-cdn.com/15/04/13/571d087faf6b18f7573704b2a3a06488.jpg

Oldukça yaramaz, bazen canımızdan bezdiriyor ama çok seviyoruz canavarı. :D daha bugün bisikletin arka lambasını kırdı. :)

@hayatgezi Abi bunları dışarı çıkarıyor musun? :D

Sarısının kuyruğu çok güzelmiş

@hayatgezi

hocam akvaryumun kapağı yokmu acaba ? yok düşünüyorum da bunlar evde gece gezmesine çıkarsa kötü sonuçlar doğabilir :)

@serdarkoc hocam ve @isamorgil hocam 45x45x45 ölçülerinde kapalı cam teraryumun içinde yaşıyorlar, ısıtıcı ile içerisine uygun sıcaklık sağlıyorum, dışarı çıkartıp salıverme olayı yok, benekli olan 4 aylık geldi bana ve ara sıra elimde duruyor, biraz o ele alışkın ama sarı olan (dişi) biraz asabi ele gelmiyor. kaçarsa yakalamak sıkıntı hızlı gidiyorlar ve kuyruklarını korkarlarsa bırakırlar o zaman daha sıkıntı.. kedi köpek gibi oynamalık değil de seyretmelik hayvanlar :)

@hayatgezi

Hocam tebrik ederim çok güzel bir teraryum. Bende her zaman bukalemun beslemek istemişimdir bu gidişlede ancak isterim ben :):)

@Anonim Sadece uyurken ama o tatlılık desem yeridir. Son zamanlarda kapı açmayı öğrendi engel tanımıyor, ısırıyor ve daha neler neler. . :D

@Anonim
Sürekli açım ölüyorum şeklinde geziyor evde ama mama paketinin arkasında yazan miktardan fazla vermemeye çalışıyorum. Eğer istedikçe verecek olsam ya da serbest beslesem şimdiye kesin obez olmuştu. :D

Bu arada kedilere meraklı görünüyorsunuz . Bir kediniz var mı ? :)

@Mehmet Soyarslan

Fotoğraf görünmüyor Mehmet Bey,link hatası var sanırım.

@hayatgezi

İsimleri nedir bu sevimli arkadaşların ? :)

@hayatgezi hocam cok guzel hayvanlar ben suda yasayan ateş karınlı su semenderlerinden beslemistim fakat biraz narinler cok yasatamadim bunlarin durumu nasil o bakimdan cok hassaslar mi bir de nerden temim ettiniz

Bende de bu var:) (link)

• Beğen
Tepkiler: Homer
@can onur harikaymış, ben eve getirdiğim gün hanım beni boşar.

Tüm çocukluğum ve gençliğim boyunca akvaryumum ve muhabbet kuşum oldu.
Yılan alıp evde kaybetmişliğim, kertenkelelerin hızını hesap edemeyip eve dağılmalarını seyretmişliğim var.
Annemin tepkilerini az çok tahmin edersiniz :)

Evliliğimin 1. yılında annesi tarafından terkedilen, yanlış beslenme yüzünden ölmek üzere olan bir kediciği veterinere götürdükten sonra "evde biraz toparlasın da salarız" dedğimiz oğlum Elvis, 8 yıl boyunca ailemizin neşe kaynağıydı. Geçtiğimiz yıl mayısta aramızdan ayrıldı :-(

Kızım istiyor diye sinsice eve soktuğum akvaryumla devam ediyor hayat.

@Uğur S. oy bu çok minnoşmuş :D

@Cem Unden mantığı, karşılıksız sevgi, evdeki o patırtı, sizi her kapıdan girişte karşılaması, beraber büyümeniz, evin bireyi olması vs.Az tüyüdür şudur busudur 'a o zaman takılmıyorsunuz işte. 20 yıldır evimden hayvanlarım hiç eksik olmadı, en temizim diyen gelsin beni evi de görsün o zaman :D

@aliburak bu olay çoktan neticelendi ama. Birileri dava çıkışı baya bir hırpalamışlar elemanı. Sonra da ailecek uzak bir yere taşınmışlar diye basından duydum.

@Sadettin Z. ahahaha poza gel! :D

bir de benden gelsin o zaman, benim gızlar; tekir- süreyya, beyazlı - hülya

Geri