NG650 kullanıcısı olarak 1 ayda yaptıgım gunluk 3-4 saatlik sürüşler ile 900 km yol sonucunda arka göbek bilyelerim dağaldı. ve 900 km neticesinde kesinlikle bisikletten memnunum amma vites componenti içerisinde bulunan arka orta ve ön göbekleri kesinlikle değiştirmeyi dusunuyorum.
Öncelikle planladığım kücük değişiklikler.
Çok iyi bir sele cunku 50. kilometrelerde çok ağrı veriyor. performansı olumsuz etkileyen bir olasılık.
Pedalları hatırı sayılır bir shimano ile değiştirmek SPD pedal takmak.
Kesinlikle rulmanlı göbekler alıp koyucam.
bu ekstra hız artısı demek.
Ayarlanabilir amörtisör maşa sistemi almak.
diğer parçalardan şikayetim yok tabi parçamı kaldı geriye

maliyet yaklaşık 200 ytl
240 ytl bisiklet
440 ytl
O zaman harika olacağına yüzde yüz eminim.
Zaten bisikletlerde önemli olan parça kalitesidir bu tezimide burada ispatlamış oldum.
Eğer fazla param olsa ve KronXC Tarzı bir bisikletim olsaydı ( salcanodan parça kalitesi olarak oldukça üstün) bu süreçte bir 1800 kmden fazla yol alabilirdim diye tahmin ediyorum.
Cunku toparlanma sürecinde bazen bir gun ara vermek zorunda kalıyorum.
1 aylık bir bisiklet sürücüsü olarak genede beklenenden çok iyi bir performanstayım
saygılar.
Öncelikle planladığım kücük değişiklikler.
Çok iyi bir sele cunku 50. kilometrelerde çok ağrı veriyor. performansı olumsuz etkileyen bir olasılık.
Pedalları hatırı sayılır bir shimano ile değiştirmek SPD pedal takmak.
Kesinlikle rulmanlı göbekler alıp koyucam.
bu ekstra hız artısı demek.
Ayarlanabilir amörtisör maşa sistemi almak.
diğer parçalardan şikayetim yok tabi parçamı kaldı geriye
maliyet yaklaşık 200 ytl
240 ytl bisiklet
440 ytl
O zaman harika olacağına yüzde yüz eminim.
Zaten bisikletlerde önemli olan parça kalitesidir bu tezimide burada ispatlamış oldum.
Eğer fazla param olsa ve KronXC Tarzı bir bisikletim olsaydı ( salcanodan parça kalitesi olarak oldukça üstün) bu süreçte bir 1800 kmden fazla yol alabilirdim diye tahmin ediyorum.
Cunku toparlanma sürecinde bazen bir gun ara vermek zorunda kalıyorum.
1 aylık bir bisiklet sürücüsü olarak genede beklenenden çok iyi bir performanstayım
saygılar.