Scudo Sports

Evde Trainer Kullananlar için Öneri/Program

fathwow

Aktif Üye
Tepki
159
İsim
Fatih
Başlangıç
2016—17
Bisiklet
Carraro
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Merhaba,

2 aydır evde elite suito-t interactive model trainer kullanıyorum. Fakat verimli bir şekilde kendimi geliiştirmem için nasıl bir antreman yapmam gerekiyor? Bu konuda bilgi verebilir misiniz?
Kullandığım uygulama ise mywhoosh.

Trainer ile ilgili öneriniz var ise de paylaşmanız beni çok mutlu eder.
Teşekkür ederim.

Scudo
onelap kullanıyorum tavsiye ederim muhakkak deneyin play store da var

öncelikle hedef yarışın var mı onu bilmek gerek eğer garmin varsa elinde hiç bir programa gerek kalmıyor içerisinde hazır antrenman programları mevcut ek olarak garmin connect üzerinden istediğin antrenmanı cihaza atabilirsin ben bu şekilde kullandım kullanmaya da devam ediyorum...ha yok ben illa uygulama ile kullanıcam sanal sürüşlere katılcam dersen ücretsiz my whoosh var içerisinde hazır antremalar da mevcut

yaptığınız bir program var mı peki?
program kısmı uygulama içinde farklı antreman programları ve özelleştirilebilir programlar mevcut oradakileri değerlendirebilirsin.

öncelikle hedef yarışın var mı onu bilmek gerek eğer garmin varsa elinde hiç bir programa gerek kalmıyor içerisinde hazır antrenman programları mevcut ek olarak garmin connect üzerinden istediğin antrenmanı cihaza atabilirsin ben bu şekilde kullandım kullanmaya da devam ediyorum...ha yok ben illa uygulama ile kullanıcam sanal sürüşlere katılcam dersen ücretsiz my whoosh var içerisinde hazır antremalar da mevcut
mywhoosh üzerinden devam edeyim evet. orada da sanırım bildiğim kadarıyla özel bir hocalı derslerde oluyor. beraber sürüş.

• Beğen
Tepkiler: erman karabaş
Geri