Scudo Sports

Evde park tahta parçalarından park standı yapımı

Tepki
47
İsim
Yasir emre kızıl
Bisiklet
b'Twin
Merhaba sevgili forumdaşlarım yeni uyetim ve bu benim açtıgim ilk konu hatalarımi maruz gorün. Tahat larçalardan kendime bir park standı yaptım olurda yapmak iteyen olursa katkim olsun. Iki tahtayi paralel bir şekilde getirdim arasina birbirini tatabilecek küçük bir takoz ile birleştirdim en sonu da düşmemesi için yere paralel bir şekilde taktayı çaktım lastik incee olduğundan dolayı aralıği ayarlamakta zorlamdım ikitene foroğraf koyuyorum eğer daha ayrintili foto isterseniz atabilirim14953752082711439966335.jpg 1495375284097328012765.jpg

Scudo
Güzel olmuş elinize sağlık :)

Bende tekere paralel duran tahtaların biraz daha geniş olanlarından ayarlayıp yapayım bari :) sağolun fikir için :)

Cok guZel olmus ellerine saglik hem tahta hem ucuz para vermeye gerekalmamis

• Beğen
Tepkiler: Emreyasir22
MTB' de de aynı şeyi uygulayabilirim yere çakmadan olurmu acaba ?

@berkaygkc bunda yere sabıtleme gibi bir şey yapmadım dengede duruyor sadece orta sehba nasıl bir şey ise bisikletlerde buda ona benzer bir şey mtb de lastik kalın olduğundan daha kolay olur

@Emreyasir22 teşekkürler en kısa zamanda deneyeceğim aslında daha çok konu açmak istiyorum fakat yeni üyeymişim ne zaman konu açabileceğim hakkında bir fikrim yok.

Herkese Selam arkadaşlar yeni başlık açmak istemedim. bana evde kullanabileceğim bir stand tavsiye edermisiniz. kendi kullandığınız ve memnun kaldığınız park için stand tavsiyelerinizi bekliyorum

Merhabalar,

Kış sezonu bisikletleri garaja kaldıracağız. Beton lastikleri indiriyor ister istemez. Bisikleti nasıl muhafaza etmeliyiz. Galiba lastik üstünde kalınca lastik şekilden de etkileniyor.

ÆSir
Duvara asın,gerekli askı malzemeniz yoksada ters çevirip karton üzerinde bırakın.

• Beğen
Tepkiler: ÆSir ve necmeddin
Geri