Scudo Sports

Evde bisiklet saklama klavuzu

Scudo
İnternette "bisiklet askısı" yazarsanız satan sitelerde çeşitli şeyler görebilirsiniz. Forumda da daha önce benzer konular vardı. Isterseniz onlari da okuyun: Bisiklet duvar askısı; Tekerlek'den mi? Kadrodan mı? hangisi?

Bu da kendin yap tarzi bir model ama siz kendinizde bir seyler icat edebilirsiniz :)
(link)

• Beğen
Tepkiler: İbrahim GÜVEN
İnceledim teşekkür ederim gördügüm kadariyla o arkadaslarda pek cözüme ulasamamis.Şu seçenekler uygun olabilirmi acaba?ilkini pek anlamadım ama :)

(link)

Bu eger bisiklete zarar vermiyorsa hiç fena degil gibi (link)

Zarar verecek olsa bisiklet için yapmazlardı değil mi ;) Onlar bisikleti yere park ettirir. Askı olayı bambaşka...

• Beğen
Bisiklet tavan askısı balkonda işinizi görecektir.
(link)
yada böyle daha ucuza kaçabilirsiniz. Hem balkonda yerde kaplamaz. Gerçi ikiside balkonu kullanmaya olanak sağlıyor.
(link)

• Beğen
beton zemine bırakmayınız bir müddet sonra altına kartonda koysanız tekerlekler iniyor. inen tekerlekte uzun süre ezik kalırsa çatlama ve kırılma yapıyor. arkadaşların paylaştıkları askılardan değerlendirin bence...

• Beğen
Ama bi sorunum var arkadaslar ev benim degil kiradayım yani delme vs islerine pek girip ev sahibi ile yüzgöz olmak istemiyorum.Dolayısıyla bi yere monte edilmeyecek tavsiyeleriniz cok daha makbule gecer.Tesekkür ederim.

Ben 1 haftadır deli gibi düşünüyorum. Farklı bir tasarım peşindeyim. Yapar yapmaz forumda paylaşırım.

• Beğen
önerileri değerlendirmek için takipte kalayım bende :)

@niyazi akarken

yalnız duvara (link) astığımızda orda da inme gibi bir olay olmaz mı altındaki koruyucu olmadığını düşünsek ?

@Hasan ÖĞÜT

Evin penceresine bu şekilde bırakabileceğimi sanmıyorum. ilk günü annem bisikleti eskiciye verir. Büyük cesaret ister. :mlk:

• Hahaha
Tepkiler: Cemal Ç.
@Svenni.Sterki
Ev kirysa ve delik acamiyorsaniz zaten yapabileceiniz bir sey yok. Duvara monte edilmeyen tamir standlari tarzinda bir sey alip bir koseye koyacaksiniz. Onlarda ya ugrasmak ister yapmak icin ya da kiyarsiniz paraya. 100 TL uzeri diye biliyorum fiyatlarini...

Merhaba,
Uzun zaman önce noktalanmış bir konu. Ancak aklıma birşey takıldı. Katlanır bir dahon kullanıyorum. Evde sürekli sizin mesaj da aldığınızı söylediğiniz standı kullanıyorum. (link) Arka tekerleğim sürekli havada. Hem bisiklet düz duruyor hemde yerden bir nebze alan kazanmış oluyorum. Evde sürekli bu standı kullanmamın bir zararı olurmu acaba?

Arkadaşlar ben de yeni yol bisikleti alıyorum odama koyacağım bisikleti fakat siz koyarken nasıl temizliyorsunuz ya da temizlemiyor musunuz?

Benim ev de kira. Salonun bir köşesinde ayırdığım yere koyuyorum. Stand vs almayı düşünüyorum fakat şimdilik öylece duruyor. Stand kullananlar ürünlerden memnunlar mı? Yorumlarınızı bekliyorum.

@Mustafa.bnck
Ben çoğunlukla temizlemiyorum. çok ıslaksa kapının önünde 3 5 dakika bekliyor sonra alıyorum içeri zaten yol bisikletinde dişler olmadığı için arasında çamur kalması falan zor ilk geldiği haliyle bile alabilirsiniz içeri.

@freecaptiv3
Bende stand var. Ön tekere takacaksanız hiç standa dokunmadan takabiliyorsunuz ama arka tekere takacaksanız standı elinizle genişletmeniz gerek yani her gün çıkarıp takmak sorun olabilir. standa para vermenize gerek yok kendinizde yapabilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: freecaptiv3
Bak bu konu da iyi bir fikrim var. Tecrübeyle sabittir göze gözüken bisikleti çalarlar. İki tane bisikletim çalındı.( Çok üzüldüm, şuan bile unutamıyorum ahh ahh😔) En garanti yol evde saklamaktır. Ancak temizlik konusunda da bir çözüm yolum var. Terziye gidilir ve bisikletin ebatına göre bir bisiklet kılıfı yaptırılır. Bisiklet kullanımdan sonra kılıfa konur ve evin içinde temiz temiz saklanır.

Geri