Scudo Sports

Evde bisiklet saklama klavuzu

merhabalar. turhan abi'nin iple cekmeli modeli de oldukca keyifli. kendini tamirhanede hissetmen an meselesi:D
Gunesak arkadasimizin yaptigi sistem oldukca iyi. ben onun duvara degil de tavana gecrilimis kanca olmasi taraftariyim. kancalarda esneme olmamasi icin soyluyorum bunu. ayrica bisikleti tavana tersten yarasa gibi asmak da iyi olur bence. ama bahsedildigi gibi bir bayanin kaldirmasi zor olabilir. ama bikem sen kaldirabilirim dersen sorun yok. gun ve tarih belirt hemen operasyona baslayalim. matkabi elime aldim bile...:) saka bi yana ben yarasa olayindan yanayim. sanirim boyle bir sey yapacam ilerleyen zamanlarda. cunku su an salonda yemek masasinin yaninda duruyor. arada bikac lokma bisey de yiyor:) gorusmek dilegiyle.

Scudo
matkabi kapmis mis :D sen hele gel bi bodrumdan :D sogumustur oralari simdi, yeter artik nispet yaptigin :D :D :D

ben ayin 14 unde geldiim yaahu. bak gene ozlediim kisa sure olmasina raamen. ama bisey var orasi da soguk yaa. en azindan evler soguk orda.

valla gecen aksam arkadasla konusuyorduk, gitmem lazim odun kiricam dedi, icim gitti :D soguk ama somineli cogu ev, e, onun da keyfi baska be cagricim.. kozlicen simdi atesi, koyucan cezveyi, ooh mis gibi turk kahvesi :D ozlersin tabi :D :D

odun mu bak ne kadar dogal iste. zaten ben kis boyu orda kalsam odun olayina girerim. citir citir oohh miiss. yerim elektrik sobasini yanii. bak nasil da frekansa girdiin:)

gerci bizde somine yok ama soba olurdu. bir kis gecirmek istiyorum bodrumda. istanbul'a gelmemecesine... ama bakalim hangi seneye nasip olacak.

hatta gecen gun nasil da yadettim t.reis'i bir bilsen. pazar gunu polonezkoy yaptim. bisikletim les gibi camur oldu. oto yikamaciya gittim temizlemek icin. apartman ortami zor bu bakimdan. simdi t.reis'te olsam ne guzel olurdu dedim. bahcede hortumla yikardim. karisan gorusen yok. miiiis :D

Bu şekilde saklasak olmaz mı evde :D

http://img292.imageshack.us/img292/3862/pict0017df2.jpg

Hidroliklerin içerisinde hava girsin, bir yerden yağ kaçırsın da ben seni o zaman görürüm Ercan ;).

yok artık :D kronunla mı yatıyosun Ercan abi ?? :) :)

@HaliliOzturk

halil haklısın :)

yok artık kronunla mı yatıyosun Ercan abi ?? :)

napim çok seviyorum :) karşımda dursun:)

bu fikir benim aklımdaydı...tekekkürler günesak bisiklet alınca böle yapacaktım zaten aklımda olsun

arkadaşlar ilde bisikleti nerede saklıyorsunuz
yani evemi koyuyorsunuz
otoparktamı bağlıyorsunuz

lütfen öneride bulunun

ben apartmanın girişine çift zincirle bağlayıp bırakıyorum. gerçi başka koyacak yer bulamadığım için böyle yapıyorum.6. kata kadar hergün çıkarmak kolay olmuyor :)

ben odamda saklıyorum :Dyatağımın tam karşısında camın dibinde:D bir merdiven çıktığım için fazla zorlamıyor eve indirip çıkarması:)

5.katta oturuyorum ve hergun bısıkletımı cıkarıp odama koyuyorum onu cıkarırken hıc zorlanmıyorum !
Çünkü onu çok seviyorum :)
İnsan dostunu yanından eksik eder mi ?
Yatmadan iyi geceler diyorum bazende konuşuyorum onunla :)

Bende 4. katta oturuyorum ve herzaman odama koyuyorum. Pekte zorlanmıyorum çıkartırken. :)

bende odada saklıyanlardan taki taşınana kadar annem yeter atıcam camdan diye bagrınca artık evin altında bir sürü boş odalarvardı gittim çelik kapıı olanın anahtarını aldım herşeyim orda şimdi tavsiye derim bina altında boş yer ve kapısı varsa bir anahatarı alın ve ( yönetimden izinli) güven içinde bisikletiniz kala bilir

ben galiba herolasting arkadaş gibi yapacam
çünkü annem bisikleti eve koymama izin vermez
yada gatrio arkadaş gibi yaparım

bisikletimi dışarıya kilitleyemem benim bir parçam,balkona koyamam üşümesini istemem,bodruma kömürlüğe koyamam içim kararır,çatıya koyamam güneş ışınları yakabilir.
ben kendi odamda yatağımın tam yanına bırakıyorum.ona saygım var,benden önce evden çıkıyor,benden önce eve giriyor.

• Beğen
Tepkiler: pedallıyoruuz
Bende şimdilik 10ç. Kata cıkartıp salonun ortasına koyuyorum ama annem cıldırmak üzere :D

Geri