Scudo Sports

Evde Bisiklet Kullanımı için Egzersiz Programı

Emrah Özşahin

Forum Bağımlısı
Tepki
1.645
Başlangıç
1992—93
Bisiklet
Carraro
Bisiklet türü
Cyclocross
Trainer ile evde egzersiz yapıp kilo vermek için program arıyordum. Bunun için uygulayan ya da tavsiyesi olan var mı?

Şöyle bir program buldum güzel görünüyor.

• Beğen
Tepkiler: C.Koc
Scudo
@Emrah Özşahin
Zwift tavsiye ederim
Fakat trainerın smart öZelliği yada entegre edilebilir olması gerekiyor

benim trainer tacx satori, en alt seviyesi :) onun için kendime bir program bakıp ona göre yapmam gerekiyor. 3dk şu kadans seviyesinde, 1 dakika şu tempoda falan şeklinde. bluetooth özelliği yok benim cihazın.

Selam Emrah
Youtube`da güzel videolar var onlara bakarak trainer`ime biniyorum ve ayni tempoda sürmeye calisiyorum. Youtube Videosunu is Bilgisayari göstermedi simdi videoyu gördüm. Evet benim de seyrettigim benzeri videolar. Kilo vermek icin trainerin üstüne oturup 30 veya 60 dak. antreman yapmak hic yapmamaktan daha iyidir.

@Emrah Özşahin Kilo vermek için evde egzersiz yapma fikri yanlış bir fikir diyebilirim kilo vermenin 1. şartı diyet yapmaktır örnek olarak 50gr badem 285 kcal olarak ölçülür. 70 kilo biri saatte 8 km hızla koşarsa yarım saatte yaklaşık ortalama 280 kalori yakar. Yani 50 gram bademi yakmak için 1 saat spor yapmalısınız. Yediğiniz yemekler, börek, kola, çikolata, cips, şekerli içecekler gibi diğer yediklerimizi de hesaplarsak 24 saat boyunca spor yapmamız gerekebilir. Siz spor yapmaya devam edin, yediklerinize de dikkat edin.

Öyle olsa kimse kilo veremezdi.
Ayrıca benim tespitim evde bisiklet üzerinde trainer eşliğinde yapılan 45 dakikalık egzersiz dışarıda yapılan 3 saatlik bisiklet sürüşüne denktir. Çünkü evde sürekli kendini zorluyorsun tempon kaybolmuyor. Ama dışarıda sürekli kesintiye ugruyorsun

• Beğen
Tepkiler: sadi imren
Geri