Scudo Sports

Evans Cycles

Ayın 10'unda verdiğim sipariş bugün sabah 10 gibi elime ulaştı.Ptt'deki adam zile basıp kargonuz var dedi tamam dedim , herhalde yukarı çıkıcak.2-3 dk bekledikten sonra iniyim bakayım dedim , apartmanın kapısına sıkıştırıp gitmiş :D :D

Scudo
@A.Aşkar

bugün newyorka ulaşmış :D 1 ayda miamiden newyorka gitti, okyanusu geçmesi 2-3 ay sürer heralde :D acele yok, yaza lazım zaten

(link)

this product cannot be shipped to your currently selected delivery country of turkey.
please remove this item, or change your delivery country

merhaba arkadaşlar ben de bu siteden alışveriş yapacağım ama böyle bir hata ile karşılaşıyorum yardım edermisiniz.
delivery country değiştirmem mi gerekiyor. germany yada united kingdom mu yapayım.

Kerim bey....Bu ürün Türkiye de seçtiğiniz bölgeye kargosu yoktur... diyor ...ya ürünü silin yada kargo adresini değiştirin...diyor

@kerim Aydemir

Bu ürün şuanda Türkiye'ye kargolanamıyor. Ürünü kaldırın veya teslim edilecek ülkeyi değiştirin.
Yazılmış maalesef ürün buraya getirilemiyor.

Arkadaşlar merhaba, evanscycles üzerinden ürün satın aldım ancak döviz kur dönüşümü nedeniyle aldığım ürünün fiyatı Türkiye'de ki fiyata denk geldi. Bu nedenle siparişin iptal edilmesi için müşteri hizmetlerine mail attım. Siparişim henüz sevk edilmedi, sipariş durumu Successful olarak görünüyor. Yalnız müşteri hizmetlerinden 24 saattir cevap alamadım.

Benzer şekilde siparişini iptal eden yada bu site ile benzer bir sorun yaşayan var mı diye sizlere sormak istedim.

Teşekkürler.

@Erdal YILMAZ

Sorun olmaz. Anında cevap almayı bekleme. Sevk etmemişler ise iptal ederler. Sevk etmiş iseler "elinize geçince iade edin" diye cevap verirler.

@Berke1903

Türkiye'ye gönderen web siteleri bulursun. Başka yerlere bak.

Konuyu tekrar hortlatacağım ama 2 haziranda siteden sipariş verdim. Toplamda 3 parça ürün sipariş etmiştim zaten. 2 parça kargoya verildi diye mail göndermişler. Ama sipariş ettiğim 3. ürün için hala bekleniyor notu düşülmüş. Şimdi bilenlere ya da daha önce başına gelmiş olanlara sorum şu; Sipariş ettiğim 3. ürün için benden elime geçtiği anda kargo parası talep ederler mi? Zaten Paypal ile ödememi yaptım oradan haberim olmadan bir daha kargo parası tahsil edemezler ama 3. ürünüm elime geçtiğinde benden para talep edilebilir mi? Yani uluslararası karşı ödemeli gönderebilinir mi? Zaten ilk siparişimde gümrük sınırını ucu ucuna geçmiyordu. Başka sipariş vereceğim acaba onuda hemen verirsem onunla beraber yollarlar mı?

Merhaba, bekleyen ürünler için ekstradan kargo ücreti alınmıyor diye biliyorum. Benzer bir durumu yaşadım. Aynı gün aldığım iki farklı ürün bir kaç gün arayla adresime gönderildi.

@Mustafa T.

Aynısı benim başıma birden fazla kez geldi; ilave ücret talep etmiyorlar. Tüketici koruma mevzuatının düzgün uygulandığı hiç bir ülkede baştan sizin kabul ettiğinize ilave bir ücret isteyemezler zaten. Başka bir sipariş verirseniz de ayrı gelir diye düşünüyorum.

(link) sitesinden geçen ayın 14 ünde 2 adet schwalbe marathon racer lastik ve Zefal arctica suluk aldım. Yaklaşık 15 günden elimde oldu. Aslında 3 gün içinde tr ye geldi de tr de ptt nin eline geçince gerisini tahmin edebiliyorsunuzdur. 2 adet lastik ve suluk kargo dahil 160 liraya geldi.

Ürünlerim gümrüğe takılmasın diye 3 gün arayla sipariş geçtim. Evanscycles' dan ortalama kaç günde elinize geçti kargonuz? Kaybolma durumu falan olmasın?

@Mustafa T.

kaybolma durumu yalan ya ptt çalışanlarının uydurduğu bir şey.

@Mustafa T.

Evans'tan PTT ile gönderilen, gümrüğe takılmayan ürünler için benim gözlemlediğim ortalama bir hafta civarı (siparişten değil, gönderildiği tarihten itibaren). 3 günde geldiği de oldu, 2 haftaya yaklaştığı da...

Evanstan yapılan alışverişlerim de hiç sorun yaşamadım, sadece kargo takip numarası olmaması can sıkıcı. En son Merlin Cycles sitesinden alışverişim oldu, takip numarası veriyor olmaları dışında az önce aldığım mail ile gönderilerinin arkasında ne derece ciddi durduklarını görmüş oldum. 2 adet 2014 modeli Camelbak Podium Chill Bottle 610ml almıştım, mataralar dün geldi, fakat bir tanesi 2013 model çıktı. Ben de fotolarını çekip kendilerine mail ile bu durumu bildirdim gelen cevap; Uyarınız için teşekkür ederiz, 1 adet ürünün bedelini hesabınıza iade ediyoruz, verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.

Hi,

Thank you for confirming the problem – we will refund the cost of one of the bottles, apologies for the inconvenience caused.

Kind regards
Bex

Evanscycles sitesinden deore xt arka göbek almıştım. paketin içinden göbeği çamurdan koruma plastiği çıkmamıştı. Fotograf çektim gönderdim ve ellerinde var ise göndermelerini rica ettim. Şu en elimizden yok dediler isterseniz iade yapabiliriz dediler bende kabul ettim. Aslında ben onlardan o parçanın parasını iade ederler diye düşündüm ama onlar komple ürün bedelini iade ettiler....Müşteri memnuniyeti konusunda hiç sorun yaşamadım. Ama takipsiz kargo göndermeleri can sıkıcı tabi :)

Arkadaşlar merhaba. Evans'ın kargo ücretsiz limiti değişti mi acaba?

Denemek için sepetimi 30-60-90 euro yaptım. Yine de 10 euro kargo ücreti gösteriyor.

Spd pedal ve ayakkabı için bakıyorum.

Ve Merlin'den indirim kuponu kullanan var mı?

Ben Evans'ta buluyorum ama merlin'de bulamadım :)

teşekkürler.

@tahirkaya

Evet, malesef Türkiye için ücretsiz kargo alt limitini 100 GBP'ye yükseltmişler. Yani, yakşalık olarak 125 EUR.

Yakın zamanda evans'tan sipariş veren var mı?

Kargo kaç günde ulaşıyor?

Ben geçen sene verdiğimde 7-10 gün içinde ulaşmıştı. Geçenlerde bir sipariş vermiştim.

Geri