Scudo Sports

Evans Cycles bana kazık attı

Tepki
3
Bisiklet
Kron
Bundan nerdeyse 2 ay önce bir çift schwalbe durano lastik sipariş ettim. Aradan 3 hafta geçti gelmeyince bende mail attım. Bana biraz daha beklememi söylediler bende bekledim. Haliyle gelmeyince ben yine mail attım. Bana kargonuz kaybolmuş olabilir dediler ve bu son mail oldu. Defalarca mail attım ürünü yeniden yollayın diye artık cevap bile vermiyorlar. O yüzden alış veriş yapacak arkadaşlara tavsiyem takip edilebilir kargo seçeneğini seçiniz. 20 lira için 220 liramdan oldum.

Scudo
çin'in en ücra köyünden sipariş verdim böyle bişey yaşamadım.
ki ürün titanyum vida idi..

ilginç.
geçmiş olsun.

Ben bahsi geçen siteden takipsiz 300tl değerinde ürün aldım ve sorunsuz elime ulaştı.

sizinki de büyük şanssızlık olmuş.. takipsiz kargo her zaman sorun oluyor!!!

Hangi kargo şirketi ile gönderiyorlarsa onu aramayı deneseniz? Belki ucundan kıyısından birini tutturursunuz..

Elinde Sipariş numaran yok mu ve Parayı yatırıp ürünü aldığına dair Site profilinde kanıtın olmalı mailleride silme eline ulaşmadığı belli olsun. Aç davanı söke söke paranı alabilirsin bu şekilde senden çalmışlar anlamına geliyor senin yerinde olsam mahkemeye taşırım olayı.

@Furkan BOZKUR
Kaba taslak bir tabir olmus. Onlarinda elinde kargoya verdiklerine dair belge vardir olay kargo firmasina doner en son belge kimde yoksa onda patlar ancak kargo garantisiz tasiriz tadinda bir genel tasima antlasmasi varsa ki cogunda olabiliyor is nerde patlar bilmiyorum neticede ugrasmakta fayda var

Evan uğraşmaz böyle şeylerle. Gümrükte falan sorun olmuş olabilir. Ürün 75 Euro'dan pahalı mıydı ?

Ödemeyi PayPal ile yaptıysanız "dispute" açın.. İlla ki cevap verirler.

Öncelikle geçmiş olsun.

Evans'tan defalarca alışveriş yapmama rağmen herhangi bir sorun ile karşılaşmadım.

Hatta bir defasında telefon ile de görüşerek mükerrer bir siparişin iptalini de yapmıştım.

Başka bir problem olabilir.

Bence twitter'dan ulaşmaya, daha da olmaz ise telefon ile görüşmeye çalışın sıkıntı çıkaracak bir firma değildir.

Umarım çözülür...

Valla bendeki şans bende çinden bi dünya ürün aldım kargo uzun sürsede geldi. Yarın yine mail atıcam bakalım ne olucak.

Gün bey ingilizcem olmadığı için telefonla ulaşamam:)

Evans kazık attı tabiri pek doğru olmamış bence, sonuçta takipsiz kargoyu siz seçmişsiniz. Takipsiz kargolar genelde biraz geç geliyor, benim 1 sene sonra gelen bir pakedim bile olmuştu zamanında. :)

bazen sizin yazdığınız adresin tamamı çıkmayabiliyo etikette... satır sınırını doğru belirleyemiyolar kanımca... böyle bi sorun da yaşanmış olabilir...
sportsshoes.com da başıma gelmişti...
postacı daha önce bana paket getirdiği için bi şekilde hatırlamış da getirmiş... bana niye adresi eksik yazıyosun diye bi de kızmıştı : ))

(EDIT: startfitness.co.uk da olabilir... uzun zaman emin olamadım şimdi )

@hamzaŞİMŞEK
Bu kadar uğraşmanıza gerek yok. Bankanıza bir fax gönderin. Yaptığınız ödemeye ait siparişin teslim edilmediğini bildirin ve paranın kartınıza iadesini talep edin.

Belliki ürün kaybolmuş ve sizin ingilizceniz sorunu çözmeye yetmiyor.

Ödeme Paypal ise, söke söke alıyor o parayı satıcıdan. Dispute açmanız yeterlidir. Sizin yerinize çözecektir...

PlaneX'ten siparis verdigim parcalar eksik adresle gelmisti. Malum Turkiye'de bazi adresler uzun. Takip numaram oldugu icin paketin Turkiye'ye girdigini, uzun sure Istanbul merkezde kaldiktan sonra bulundugum sehre geldigini gordum. Birgun bekledim gelen giden yok. PTT kargo ile geldigi icin sorumlu dagitim subesini buldum. Postaneye gelip almam soylendi. Bu arada siparis ile teslim tarihi arasinda 32 gun gecti.
Postaci hakliydi sonucta. Gonderici adres olarak ad-soyadimi bir cadde isminin yarisini ve bulundugum sehri yazmis. Telefon numarasi falan da yok. Dagitici "iyiki aradiniz bizde bu kargoyu ne yapariz diye dusunuyorduk adresin durumunu gorunce" dedi.
Hangi kargo ile ne zaman gonderildigini ogrenebilirseniz belki paketinize ulasabilirsiniz.

Merhaba;
Candan beyinde belirttiği şekilde bazen adres konusunda sıkıntı yaşanabiliyor benimde 1 defa vermiş olduğum ayakkabı siparişinde aynı sıkıntı yaşandı yaklaşık 1 aylık bekleme sonrasında ''adres yanlışlığı dolayısıyla ürününüz bize geri geldi sizden özür dileriz'' diye geri dönüş maili de atmışlar ve aynı gün paramı iade etmişlerdi...Evanscycles isimli siteden neredeyse kullanmış olduğum ürünlerin tamamınının tedariğini sağladım ve hiç bir sıkıntı yaşamadım...Tabiki mutlaka karşılıklı iletişim halinde olmaya bakın..Ben ayakkabı konusunda neredeyse hergün mesajlaşmıştım :)

Ben de belirtilen siteden 10'dan fazla sipariş gerçekleştirdim ve bir sorun yaşamadım. En son bir tayt siparişim yanlış beden olarak geldi, fotoğraf çekip yolladım. Paramı iade ettiler.
Saygılarımla

Meşhur bir siteden zamanında tablet aldım, bozuk ve kullanılmış ürünü yollamışlar, Paypall ile almasaydım param gitmişti, durumu ilettim satıcı 10dolar teklif etti, redettim ve geri yolladım, sadece 20lira posta param gitti, paramı geri aldım. Yurtdışından alışveriş yaparken muhakkak, sanal karta tanımlı Paypall hesabınızı kullanın.

Evans ve merlin den getirtiyorum buzamana kadar 10 adet parça getirttmişimdir, çok şükür hiç sorun yaşamadım.

Geri