Ev için cinayet işlenmesi

mavinehir

Daimi Üye
Kayıt
22 Mayıs 2007
Mesaj
336
Tepki
96
Şehir
istanbul
Daha önce de buna benzer birkaç haber duymuştum.Ama burada videolarda görünüyor kimler olduğu.Masum insanlar, karşısındakine güvenmişler ,hiç kuşku duymayacak şekilde de konuşuyor zaten.Ne günler göreceğiz daha...

Sakarya'daki çifte cinayet- Düzce'deki bir arazi ve ev satışından sonra Sapanca ilçesinde öldürülen iki kişiyle olayın faili oldukları iddiasıyla tutuklanan 3 kişiden 1'inin Tapu Müdürlüğündeki güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktıDÜZCE (AA) - Düzce'deki bir arazi ve ev satışından sonra Sakarya'nın Sapanca ilçesinde öldürülen iki kişinin, Tapu Müdürlüğünde cinayet zanlılarından biriyle devir işlemi yaparken güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri ortaya çıktı.Görüntülerde, Pınar Köyünde bulunan arazi ve evini sattıktan sonra öldürüldüğü belirlenen 42 yaşındaki Dr. Emine Küçük'ün, Düzce Tapu Müdürlüğü'nde, olayın faili olduğu iddiasıyla tutuklanan M.Y. (25) ile devir işlemi yaptığı görülüyor.Şüpheliyle binaya giren Küçük'ün bir süre bekledikten sonra memurun çıkardığı evrakları imzaladığı, öldürülen ilaç mümessili Mustafa Bayrak'ın (28) da burada olduğu görüntülere yansıyor.Dr. Emine Küçük ve ilaç mümessili Mustafa Bayrak'ın, 26 Şubat'ta Sakarya'nın Sapanca ilçesinde TEM Otoyolu'ndaki tır parkında cesetleri bulunmuştu. Olayın ardından, Küçük'ün Düzce'deki arazi ve evini sattığı M.Y, M.B. ve M.I. gözaltına alınmış, şüpheliler çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.

(link)
 
Scudo

Halil EROĞLU

Forum Bağımlısı
Kayıt
13 Haziran 2012
Mesaj
1.747
Tepki
1.082
Şehir
İzmir/Ankara
Bisiklet
Salcano
5TL için ağabeyini öldüren kardeş haberine denk gelmediniz herhalde. Bu olaylar ne yazık ki yaşanıyor ve bu duyduklarımız sadece gün yüzüne çıkanlar. Daha binlerce meçhul cinayetler var ve cesetleri bile ortaya çıkmış değil...
 

hsnbykkls

Forum Demirbaşı
Kayıt
10 Temmuz 2014
Mesaj
531
Tepki
282
Şehir
Burdur
İsim
Hasan Büyükkeleş
Ve sonra iyiki TV izlemiyorum diye şükrettim...
Not: Kendimi soyutlamış değilim haberlere bakarım ama böyle haberlere binde bir girerim. O da halime şükretmek için :)
 

mavinehir

Daimi Üye
Kayıt
22 Mayıs 2007
Mesaj
336
Tepki
96
Şehir
istanbul
@Halil EROĞLU Doğrudur dediğin.Öldürmek ne kadar ucuzladı.Her geçen gün farklı cinayetler çıkor ortaya ama ne bileyim kamerada canlı görmek vede savunmasız,masum halde görmek acıyor insan işte.

@hsnbykkls Ben gazete okumuyorum artık. Tv'deki Haberleri kanalları geçiştirirken izliyorum.Yoksa haber içeriği olmayan Haberleri izlemiyorum.Ama bu gibi haberlerden haberdar olmalıyız ki böyle kişilerin varlığını ve yöntemlerinden başka kişilerde zarar görmesini bir bakıma engel oluruz diye düşünüyorum.