Scudo Sports

Eurovision temsilcimiz,Sibel Tüzün

Said Ergöktaş

Forum Demirbaşı
Tepki
192
51. Eurovision Şarkı Yarışması’nda Türkiye’yi besteci, söz yazarı ve yorumcu Sibel Tüzün temsil ediyor. Yarışma parçası, Tüzün’ün Türkçe hazırlayacağı 3 eser arasından seçilecek.
TRT’nin “Eurovision Şarkı Yarışması” için izleyeceği takvim ile organizasyonun programı, Genel Müdür Vekili Ali Güney tarafından İstanbul’da düzenlenen basın toplantısında açıklandı. Buna göre, Atina’da 18-20 Mayıs 2006 tarihleri arasında gerçekleştirilecek etkinlikte Türkiye adına, sanatçı Sibel Tüzün yarışacak.

kaynak:ntvmsnbc.com

bakalım bu sefer ne olacak..?

Scudo
yorum yapmayım dedim ama bana göre al sibel tüzünü vur gülseren e.bu işi biz fazla ciddiye almıyoruz galiba.

yaw o şarkıda çalıntı çıktı diye duydum :S

Biz zaten hangi işi ciddiyete alıyoruz kı..

alsak bıle yarıda kalıverıyorr ..hep ozelleşelımm hep özelleşelım yoksa olmuyor..

saygılar..

bence bunun diğer parcayla pek bir farkı yok..
sanırım bu sene,ilk 10'a giremeyeceğiz.

yine konuşmiyim diyorum ama duramayacağım.yeni parça (bana göre tabi) iğrenç ötesi.parça ingilizceden çevrilmiş büyük ihtimal.sibel tüzün ün yalak tavırları parçanın sözleriyle birleşince (kaldıki sözlerdeki mantığı da anlamış değilim.sev beni yaşat beni karşında süperstaaar!!) ortaya bırakın Güzel Türkiye`mizi temsil edecek bir yapıtın çıkmasını ,bende nefret bile uyandırdı.

üstte eski bir mesajımda söylemişim yine.al gülseren i vur sibel e.yazık!

Bu şarkıyı TRT'nin Müdürlerinden oluşan bir jüri seçmiş... E, olur o kadar... Yani , jüri bu olunca , o kadar olur...

Aklıma müdürlerle ilgili tüm fıkralar geldi. Ama gülemedim...:cool:

Süperstar adlı parcayı ızleyınce şoka girdim. Böyle bir parça olamaz. Bence fiyasko...

Ben şarkıyı beğendim, neden beğenmeyeyim ki zaten...

şarkıyıve şarkıcımızı gördüğümde gülme krizine tutldum yeni bir "petr-oil" vak'ası mı geliyor acaba? :D

Bu erovision hikayesi trt nin abartmalarından birisidir. Avrupada pek te dikkate alınmayan bir şarkı yarışmasıdır. Şimdi kime anlatacksın ama ! Yıllarca tek çocuk bayramının bizimki olduğuna inanmadık mı ? Dünyada en çok dayak yiyenler bizim çocuklarımızken. Kutlamaya gelen ekipler geldikleri ülkenin tamamını temsil ediyor, tüm dünya bizimle aynı mutluluğu paylaşıyor sanmadık mı ? Her bayramda olduğu gibi , en son olarak Türk ekibi spor salonunun ortasına inince diğer ülkelerden gelen çocuklarla kaynaşıp iç içe geçince ağlamadık mı ? ( halbu ki benim okulumdan folklor ekibi diyelim Belçika'ya gitti , gösteri yaptı geldi var mı haberiniz ? Yok . Aynı durum işte. sanıyoruz ki tüm dünya bizimle aynı şeyleri konuşuyor. ) Erovision sanki oscar ! Amatör şarkı yarışması o kadar. Sorun avrupdaki tanıdıklarınıza haberleri var mı ? Oy kullanıyorlar mı ? Türklere değil tabi ki. Onlar için tek milli mesele oldu bu olay telefonla oy verilmeye başlanınca.
Türk'ün Türk'e propagandası o kadar.
Şarkı da berbat ayrıca.

Geri