Scudo Sports

Eurosport Player

Şimdi kontrol ettim Tivibu Cepte eurosport yok ama Tivibu Web de var.

Scudo
eurosport android uygulaması şuanlık idare ediyor ama tr dil şeçeneği yok oda olsaydı süper olurdu gelecek ay pcden alıcam bundan doalyı şuanlık bir sıkıntısı yok ama okulda izliyorum etaplar 3.3 da başladığı için malum okulda oluyoruz bugun tireno adriatıca yu izledim şimdi paris nice var onu izliyorum :D yanlız proxy u 30-45 dk da bir yenilemek lazım uzun süre aynı proxy kullanınca takılmaya başlıyor oda zaten kolay orbotu aç kapat :)

Ben 1-2 gün içerisinde alıyorum Tivibu web'i. Web maxi plus almanız gerek arkadaşlar. Aylık 10.90. Yıllık almayacağım,istediğim zaman kapatmak için. Görüşlerimi yazarım.

Bu arada kontür ile de ödeme yapabiliyoruz,13.90 kuruş oluyor. Ben yine yıllık almayacağım :D Fransa bisiklet turunu da çıkarır kapatırım diyorum:asik:

Polonyadayken kullanıyordum Eurosport Player. Gayet güzeldi. Kaçak yayınlardan 30sn kadar geriden gelse de, izlemesi oldukça güzeldi.
Hem cepten, hem laptoptan, duruma göre kullanıyordum.

Bütün bahar klasiklerini, Giro'yu izlemiştim.

Fakat Türkiye'de açtığım zaman programı, ülkenize uygun değildir şeklinde uyarı alıyorum.
Kısacası, Eurosport mobil izlemeye izin vermemiş Türkiye'de.

Polonyadayken kullanıyordum Eurosport Player. Gayet güzeldi. Kaçak yayınlardan 30sn kadar geriden gelse de, izlemesi oldukça güzeldi.
Hem cepten, hem laptoptan, duruma göre kullanıyordum.

Bütün bahar klasiklerini, Giro'yu izlemiştim.

Fakat Türkiye'de açtığım zaman programı, ülkenize uygun değildir şeklinde uyarı alıyorum.
Kısacası, Eurosport mobil izlemeye izin vermemiş Türkiye'de.

@Gökhan Toros

türkiyede android uygulaması filan çalışmıyor normalde izin vermiyor google play çalıştırmaya anca proxy değiştirip girebiliyorsunuz(benim yaptım gibi) ilk başlarda aslında pişman olmuştum aldıma ama şimdi iyiki almışım diyorum açıyorum okulda bazen izliyorum zaten okulun wifisi var donma filan olmuyor sadece proxy bozulursa filan programla alakası yok yani demin ingiliz eurosportunda saxobankın antreman kampını izledim bayada anlıyorum şaka maka hem ingilizcem gelişiyor :D bir diğer artısıda polonya hollanda tüm ülkelerin eurosportuna bağlanıyorum tr hariç mesela fransa eurosportunda paris nice canlı tireno banttan ingiliz eurosportta filan tireno canlı parıs nice banttan bide almanya eurosportunda bundeslıga var fransadada ligue 1 :)
her ülkeye göre yayınlar değişiyor anlayacanız

Son durum nedir ? Nasıl üyelik alalım ? Eurosport'u izlemek için en mantıklı yol nedir ?

@Sefa01
Ben bu aylık kendi (link) ücretli üyelik ile izleyeceğim. Kablo Tv varsa oradan da izlebilirsiniz. Bir arkadaş da Tivibu üzerinden izliyorum demiş ama onun üyelik durumu ve ücreti nedir bilmiyorum.

tivibu eurosport 2 i platformundan kaldırdı.

Arkadaşlar 10 Nisan 2019 itibariyle Eurosport ve Eurosport 2 en ucuz hangi yöntemle izlerim ?

Son birkaç yıldır kablo tv kullanıyorum eurosport 1,2,natgio,discovery vs bilumum hd kanallar mevcut ... :harika:

• Beğen
Tepkiler: ophellia
İp TV test yayını alarak ücretsiz izliyorum. Takılma olmuyor, (ama takılmayacağının garantisi yok), her gün izleyeceksiniz test yayını almanız gerek,test yayını almak fazla uğraştırmıyor. Sadece yarış günleri bakacaksınız bu yöntemi deneyebilirsiniz. Tv niz smart TV ise ssiptv ya da ottplayer uygulamaları üzerinden izleyebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: cemkurkcu
Vavoo'dan seyrediyordum ama bir kaç haftadır çalışmıyor meret. Tüm paralı uydu paketleri izleniyor ayrıca, aklınıza ne gelirse :D

• Beğen
Tepkiler: ophellia
Hocam Türkçe mi olarak izliyordunuz ?
@Abdülkadir Ergin

Tabi Türkçe. Bu platformda ,Tivibu, Tv+, Digiturk, Dsmart, paralı film salonları vb. her şey var. Hadi bizi bir kenara koy başka ülkeler de var, muhteşem bir şey :) Açıkçası vardı ama ben sadece Eurosport için kullanıyordum. Millet kahveye maç seyretmeye gidiyor bende var açıp bakmıyorum bile :D Şimdi yazarken çalışmaması için bir çözüm önerisi buldum, zaman bulursam uygulayayım bakalım çalışacak mı.

Ben digitürk kullanıyorum 25 tl aylık belgesel film ve tabi spor kanalları var hd yayınla birlikte diğer platformları araştırmadım ağustos ayına kadar sözleşmem devam ediyor bu arada 2009 dan bu yana üyeyim

Geri