Scudo Sports

Euro düşüyor bu sene bisiklet alınır

thomisus lx

Forum Bağımlısı
Tepki
2.024
yunanistanda seçimleri sol tandanstan biri kazanınca, euro bölgesinden yonanistanı çıkarcam diyince, euro çakıldı. bu sene yabancı bisiklet alma zamanı gibi duruyor. Merkel bişi yapmazsa euro iner.

• Beğen
Tepkiler: M.J.
Scudo
Su an 2,64 gözüküyor keske hep böyle kalsa :D

• Beğen
Tepkiler: sccetin
Ben aynışeyi 0km otomobil için düşünüyorum ama bakalım firmalar bu indirimleri fiyatlarına yansıtacak mı? Nerdeyse kurda %10a yakın bir düşme oldu, otomobillerde 2-3bin lira indirim yapılmalı, en azından 2015 modelleri için, gerçi kurun en az 2-3ay daha böyle gitmeli ki fiyatlar düşsün, anlık düşüşler de sanırım indirime gidilmez.

• Beğen
Tepkiler: Ali Ç.
Anlık düşüşlerde indirim yapmamak göze batmaz ama uzun süreli düşmelerde yapmak zorunda kalırlar bakalım ne olacak

@Mehmet Levent

AYNI FİKİRDEYİM.

konu dışı ama:) bisiklettten ziyade yatırım için paha biçilmez bir zaman bir ay sonra tekrar tavan yapacaktır.

• Beğen
Tepkiler: Cuneyt Erkman
Yurtdisindan ufak tefek parca alacaklar bu kur farki ile kargo masrafini cikarmis olabilir su an alisveris yaparlarsa ;)

Fiyatlar TL veya dolar olur bence.

Arkadaslar yurt dışı ucuzlar ama Türkiye de kur 6 ayda bir güncelleniyormus

Aşağıdaki modelleri Türkiye'de satan var mı ve 2015 fiyatları nedir acaba? Distribütörler bu modelleri Türkiye'ye pek geltirmiyorlarmış diye okudum forumda. Örneğin AnyRoad 6 tane gelmiş Türkiye'ye. Bu konuda bilgisi olan var mı acaba?

GIANT ANYROAD 2
AnyRoad_2_White.jpg
GIANT REVOLT 3
Revolt_3.jpg
TREK CROSSRIP COMP
CrossRipComp.png

Aynen 1 hafta icinde bisikletaldim gecen hafta almadım 100 tl ekstra indirimim oldu euro hesaplamasindan dolayi

euro biraz daha düşsün milletimiz Canyona sıra yazdırır diye tahmin ediyorum.

dün ankaradaki avmlere giremedim ben. o kadar kalabalıktı. mahşer hakkında bir fikir verdi.

Yunanistan yeni başkanı borcu ödemeyecek demiş olaylar karışık bu aralar ne olur meçhul.

Ham maddeyi dolar üzerinden temin eden firmalar maliyetleri arttığı için euro bazında artışa gidebilir. Bu durum indirim beklentilerini boşa çıkartabilir.

@can akıncılar
Bu, euro daha da düşer demek ;)

Euro'nun düştüğü falan yok arkadaşlar. Bu gidişle hiçte düşmez!
Euro şu an 7.18TL buradan alın bakın inceleyin: (link)

yerli ve milli bisiklet alın fetöcülük yapmayın :D

Geri