Scudo Sports

Eurasia Moto Bike Expo 2014 Açılıyor

@Mert E.

Fuar motor fuarı tabi ki motorlar daha fazla ama bisikletler de yok denecek kadar az değil.

http://i62.tinypic.com/35n23if.jpg

Scudo
Az bisiklet katilimcisi var, onlarin arasinda da uluslararasi marka neredeyse yok.

Belki Asli Bisiklet Merida bu kategoride, geri kalani hep yerli ureticiler. Motorsiklet icin gitmeye deger de ben sahsen bisiklet icin bu fuara gitmezdim.

Büyük markalar yok evet benimde esas gitme amacım yeni motorları görmek ama bisikletlere bakmadan da geçmem.

Pazar günü orada olacağım.

Arkadaşlar elimde hafta içi için 5 adet bu fuara bilet var, isteyen arkadaşlar benden alabilir..

Arkadaşlar fuar davetiyesi isteyen yok muuu

hafta içi için 5 tane...

@Çetin ŞAHİNÖZ

Hafta sonu için geçersiz mi abi?

evet hafta sonu için geçersiz, beni buradan özel mesajla bulabilirsiniz

@Çetin ŞAHİNÖZ

Abi hafta sonu bileti eline geçerse bana mesaj atarsan sevinirim.

@Mert E.

Ama son yıllarda bisiklet katılımcıları arttı diyorlar doğru değil mi ? Ben bisiklet için gideceğim , motosikletlerin sadece yapısını incelemek falan yararlı olabilir bana.

Haftasonu giriş 20TL diyor, gidicem ama bu fiyat sinir bozucu. Reklam yaparken bile acısını bizden çıkarakcaklar.

Motosiklet fuarı için neden 20 TL vereyim ki? Bu fuarda bisiklet yok gibi...

ya bendede 2 adet bilet var hafta içi hafta sonu ayrimi ki hiç dikkat etmedim. Cumartesi gidiyim diyodum arkadaşla öle ise cuma gidelim yapacak bişey yok.

Dün bir arkadaşıma fazla davetiye verirken çözdüm olayı;

-- Kırmızı renk davetiyeler gün sınırsız tam ücretsiz, tek kişilik
-- Sarı davetiyeler hafta içi tamamen ücretsiz, hafta sonu %50 indirimli, 2 kişilik.

Oh be amma karışık sistem yapmışlar. Ziyaretçi patlaması bekleniyor herhalde:p

• Beğen
Tepkiler: Büşra Yoldaş
@Çetin ŞAHİNÖZ

Ben çözememiştim şimdi çözdüm :) bu kırmızı da ne ki olmuştum.

Fuarda, özellikle en üst katta bisiklet daha yoğun, merak ettiğimiz birçok marka var. Hepsi değil ancak.
Benim asıl aradığım aksesuar kısmı ise her marka ve distribütörde oldukça zayıf. Satış olarak bisiklet var, ama hiçbirinin üzerinde indirim
falan yazmıyor, tabii ben güncel fiyatlara hakim olmadığım için indirim varsa bile anlayamadım. Ama az da olsa üzerine fuar özel, indirim yüzde falan
yazarlardı gibime geliyor. Müthiş güzellikte ma........ler mevcut resim çekiliyor. (makineler demek istemiştim :p)

Daha alalı bir yıl olmayan bisikletimi değiştirsem mi falan diye düşündüm. Ama o kadar aksesuar yaptım ki bisiklet ile kalmayacak maalesef, o yüzden bunu unutmaya çalıştım.
Benim özellikle aradığım mavi renk aksesuarlar çok azdı. Eldiven, çanta vs.
Çinliler oradaydı aynen kaçırmazlar hiçbir fuarı. Özellikle ayna dişli ve vites tarafında çok ürünleri var.

Çekiliş ile verecekleri motor ve bisikletleri de sergiliyorlar. Umarım çok seven ve kullanacak birine çıkar.

Ben de kıyafet konusunda ürün bulabilmeyi umuyordum bisiklet için..

Aslında yok değil ama zayıf yeterlikte, öyle bisiklet mağazasına girdiğimizde göreceğimiz gibi değil yani.

@ms_akdag

Geri