Scudo Sports

Et yiyen bakteri

E.E

Forum Demirbaşı
Tepki
251
İsim
Enes
Bisiklet
Salcano
Amerikada bir çamur koşusunda kadının gözüne çamur bulaşıyor

Ve malum et yiyen bakteri korneasına zarar veriyor

Sonuç: Bir gözünü kaybediyor.

Bisiklet sürerken en korktuğum şeyde gözüme taş falan çarpmasıydı şimdi daha korkuncu eklendi. Şükür şimdiye kadar bir şey olmadı ama en yakın zamanda gözlük almak şart oldu

Scudo
Bisiklet sürmeye başladığım ilk günden beri gözlük takarım.Küçükken bisikletimle giderken gözüme arı çarpmıstı o günden beri korkuyorum.Sizde gözlük kullanın :)

Geçenlerdede gözüme böcek kaçmıştı bisiklet sürerken. Zor çıkarttık allahtan birşey olmadı.

@Caner Güngör Ahaha meraklanma böcekte gözünden çıkmak için dua etmiştir , bakteriler nerdeyse her ortamda yaşadığı ve rahat haraket ettiği için sıkıntı.

ohoo bu korkularla yaşayacaksak bisiklete binmeyelim bari :) "korktuğum şey başıma geldi" derler ya! o yüzden olumsuz düşünmeyeceksiniz ne düşünürseniz o olur!

@Antares Biz yine de bir gözlük alalım. Göz kuruluğu da sıkıntı olur. :D

• Beğen
Tepkiler: E.E
@Berkay*

Gözlük şart :) ona lafım yok. Et yiyen bakteri kokusundan bahsediyorum :D
Bende şelalelere falan girmeyi severim ama bir arkadaşım "tatlı su yılanı, kurbağa falan olur ben girmem" diyince aklımda hiç yokken korku oluştu bende de :D bilmediğim zaman daha iyiydi yani

Özellikle yaz aylarinda börtü böcek cok fazla olur bu yuzden kesinlikle gozluk takilmali. En son 5-6 cmlik bi yusufcuk gozume dogru kamikaze yapti fakat gozluk vardi ucuz kurtuldum :)

• Beğen
@oktay3833 ahahah çamur koşusuna giren birisi için bu pek geçerli değil :D

hırdavatcıda satılan iş gözlükleri var yanları kapalı
çamura dahi düşsen gözüne birşey kaçacağını sanmıyorum
https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSxsJsrAiOMPua_lgN593RdPoliPwTdPSei_xvmhzy5dIaQV24rRA
hem yanları kapalı olduğu için göz kuruluğuna çok iyi geliyor sadece 5 tl falan
değişik modellleri de var ben yoğun tipi de kullanmıştım gözüme hiçbirşey kaçmamıştı

• Beğen
@dr_mrh Estetik olarak yaz aylarında çok göze batar diye düşünüyorum ama kışın güzel olabilir

iş gözlüğü diye google dan arattır bisiklet gözlükleri kadar estetik olanları var
fiyatta değişiyor
http://images.hepsiburada.net/assets/Hirdavat/500/Hirdavat_1284619.jpg
bu hepsiburada da 14 lira
metro alışveriş merkezinde 8 tl falandı renkleri de var siyah - sarı - renksiz
http://images.hepsiburada.net/assets/Hirdavat/500/Hirdavat_2195772.jpg

bu da sadece 4 tl estetik görünüyor bence
ama diğeri daha iyi koruyor

• Beğen
@DKN Apaçi gözlüklerimiydi o damlalar ? :D

bakteriden kork, arabadan, halk otobüsünden, minibüsçüden, göze çarpan arıdan, yola fırlayan yayadan, açılan sol kapıdan kork, ne olacak halimiz böyle?
geçen hafta Karaburun dönüşü karşı şeritten gelen hafriyat kamyonu ceviz büyüklüğünde taş fırlattı, kaskımdan "donk" diye sekti, ne yaparsanız yapın, ama kasksız binmeyin panpalar!

• Beğen
Tepkiler: E.E ve talha55
Geri