Scudo Sports

Eşlik edecek yol arkadaşları...

Yaş 47 yazıyor :eek: Günde 250 km pedal ve yaş 47. Ben de geçen 20 km yaptım diye seviniyorum :kptmya:

Scudo
Stelvionun 2 hafta daha açık kalacağını düşünmüyorum, ben mayıs ayın da gittiğimde kapalıydı malum kış geldi çattı. Rotayı tekrar gözden geçirmenizi öneririm.

Arkadaslar bugün bilet almak zorundayım Haydi bu uzun maraton için gelebilecek bir arkadaş !!!!

Günlük km yi 230 a düşürdüm. Uçak bileti de benden.

• Beğen
Tepkiler: irfanyazicitunc
varya zor duruyom burada işim olmasa ben geleyim diyecem ama ben daha bi günde 200 ü geçmedim
kendimi bir hiç gibi görüyom şuan
ezikmiyim lan ben

Kendimi aptal mı hissediyorum, arkadaş 47 benle yaşıt. 130 hadi normal diyeyim. 250 + ağırlıkla beraber, inanılmaz....:confused:

abi allahim kazasız belasız turunu tamamlamayi nasip etsin AMİN. AMAN TÜRKIYE DE YOLLARA DIKKAT ET. çunku ana yolda bile sıkıstırıyorlar.

Anlaşıldı Yine yalnız yollardayım....

Istabul maratonu da tamam Asil trail maratona az kaldi

Yarın sabah yollardayım; Güzergah; Barsolena- Nis Genova- Milano Venedik -Dubrovnik - Tiran - Selanik Türkiye .... Hedef 16 Günde 3.550 km. Ortalama Günlük Katedilecek Mesafe :222

@buyukkacak yolunuz açık olsun.

Kazasız ve keyifli turlar

five

başarılar şimdiden,yollar çok kötü (çatlaklar ve çukurlar ) dikkat edin :)

@buyukacak kazasız belasız bir tur diliyorum yolu yarılamışsınızdır inşallah, kolay gelsin.

Arkadaslar Milano yakinlarindayim Hava kosullarinda bugun en zor gunumdu diyebilirim bugun uc kelime ile ÖZE TL Emel gerekirse soguk yagmur ve inis (malesef cilia cok daha konforlugdu bazi fotolari paylasmak istedim. Sevglerler

Zadar ve siplitten sevgilerle

Bu turun bitmesine az kaldi MUSTAFA KEMAL e adanmistir...

Son gunun ozeti Kavala Kesan

Dosyalar

• IMG_0356.JPG
    IMG_0356.JPG
    154,6 KB · Okunma: 154
  • IMG_0374.JPG
    IMG_0374.JPG
    136,2 KB · Okunma: 147
  • IMG_0822.JPG
    IMG_0822.JPG
    170,9 KB · Okunma: 149
  • IMG_0835.JPG
    IMG_0835.JPG
    118,2 KB · Okunma: 149
  • IMG_1070.JPG
    IMG_1070.JPG
    131,4 KB · Okunma: 120
  • IMG_1055.JPG
    IMG_1055.JPG
    107,8 KB · Okunma: 120
  • IMG_1460.JPG
    IMG_1460.JPG
    99,7 KB · Okunma: 116
  • IMG_1698.PNG
    IMG_1698.PNG
    22,6 KB · Okunma: 93
ayağınıza sağlık.

@buyukkacak

akşam akşam şunu okumak bile moral verdi. teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Kayra lazoglu
Tam 16 gunde sirasiyla ispanya fransa monoko italya slovenya hirvatistan bosna hersek hirvatistan karadag arnavutluk mekodonya yunanistan ve final 12. Ulke vatan topraklari kesandayim...toplam 3 550 km 68 kilotla ciktigim turu tahmini 57 58 kilo ile gunluk ortalama 225 km ile final yaptim Gun gun tum detaylari kisa surede ayri bis baslikta anlatiyor olacagim.

Cok zordu cokkk 3 kez hipotermi atlattim italya ve. Mekodonyada in Eken Ek isteyenler anlatim oncesi facebooktan gunun ozetkerine bakabilir

Mekodonya o kadar siguktu ki bisikletin arka hidrolik basan tel dondu

Abim helal olsun bir dahaki turunu sabırsızlıkla bekliyoruz.

Bir gun sizleride goruruz insallah

Geri