Scudo Sports

Eşlik edecek yol arkadaşları...

buyukkacak

Üye
Tepki
500
İsim
MURAT
Bisiklet
Diğer
Merhaba Sevgili Pedalşörler;
Geçen yaz Pariste Bıraktıgım turumu Türkiye de noktalamak için bana eşlik edek yol arkadaşları aramaktayım. Günlük 250 km pedal basacak Yol bisikleti kullanan ve Kasım ayında Stelvio Gecidini geçmeyi hedefleyen bir arkadaş yoldaş.... Toplam km 3.300 maksimum süremiz 17 gün Bu macaraya varım diyen detayları konuşuruz. Acildir. Haftaya Çarşamba ben yolllardayım. Şayet arkadaş bulumazssam roptam Barsolana dan Fransız kıyıları italya Slovenya bosna hersek arnavutluk mekodonya yunannistan selanik üzerinden ipsaladan türkiyeye rotam olacak...... Bekliyorummm. En geç Cuma ....

Scudo
Günlük 250 mi [emoji33][emoji33][emoji33] ben onun sıfırsız olanını yapıyorum

ASUS_Z00ED cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yalnız bu ilana en az 35-40 tane falan olumlu cevap gelecektir.
O kadar çok kişiyle tur zor olmayacak mı? Yoksa kabul edenler arasında bir seçim mi yapacaksınız?

• Beğen
Tepkiler: ogeday13
Bu tur 3 kişi ile imkansıza yakın ... O nedenle 2 kişi ideal Antrenmanlı olması ve kafa dengi lması yeter... Yeterki birini bulalım.... :)

• Beğen
Tepkiler: Volks
Abi sen bu topiği mayıs başı bir daha aç ben haziranda finaller bitince hepsine gelirim :D

Benim finallerde haziranda malesef :)

250 km günlük baya bir mesafe her gün burdan ankara pedal vurmak inşallah birini bulursunuz.

Hocam sen yine herzamanki gibi tek gidecen herhalde
yine herzamanki gibi allah sana kolaylık versin
senin gibi nabzı dakikada 30 atan birini bulman zor gibi geliyor bana ama senin için kolay işler bunlar artık bukadar turdan sonra sıradan olmuştur

insanlar bırak seninle gelmeyi günde 50 kg yükle 250 km gitmene inanamıyorlar bile
boş bisikletle gidemiyor çoğu insan

Büyük kaçış: 26 günde 17 ülke. Tüm Avrupa. Start: 1 Mayıs 2015

bu sefer yüksüz gidecez konaklama hostellerde...

bugun stelvio da hava.... 2800 metre rakımlı geçit..

Dosyalar

• stelviolive_11.jpg
    stelviolive_11.jpg
    118,6 KB · Okunma: 145
  • Beğen
Tepkiler: Volks ve kobalamin
Abi bu ilana bu kadar kısa sürede cevap verecek birini bulursan böbreğim senindir :) Şaka bir yana umarım kazasız belasız, sağ salim geçer. Bize de kıskanmak düşüyor.

• Beğen
  • Hahaha
Tepkiler: sccetin ve Celeste
@Birhan K.
Heyecanla bekliyoruz:D
@buyukkacak Helal olsun,bunu dusunup karar vermek bile buyuk bir cesaret.Artik burada da paylasirsiniz deneyimlerinizi.Merak ettigim bir sey var.Gunluk 250km yapilabilir bir sey ancak gezdiginiz yerlerdeki guzelliklerle falan hic ilgilenmeyecek misiniz?Vakit kalmayacak sanki?

Slm Antrenman modunda olacak. Kışa girerken 10 kilo kaybedeceğim. Kesinlikle 2 gün dışında pedalsız günüm olmayacak Önümüzdeki hafta Çarşamba gidiyorum. Dönüş toplam 19 gün.. 3.300 km. ipsalada noktalanacak.. Ortalama sürüş hızım 26 km olmasını hedefledim. Ve ayrıca kullancaım bisiklet fotografını yüklüyorum hazır bekliyor... 52 kadro 700 32 lastikler belki lastikler dagda değiştirebilirim. Kervan yolda düşülür deyeceğiz.

Dosyalar

• treeeeekkk.jpg
    treeeeekkk.jpg
    8,5 KB · Okunma: 165
  • Beğen
Tepkiler: Cemil Dada
@buyukkacak 250 km? profesyonel bir sporcu lazım size!

Abi sen delisin :D

Hayranlikla izliyorum sizi, günde 250 kilometre cidden çok fena.

Kondisyonunuza hayran kaldim ciddi manada hocam :)

Umarim birgün hepimize nasip olur.

Bu performansta yol bisikletinin etkisi varmi abi, yani dag bisikletiylede günde 250 kilometre yapilabilirmi?

Saglikli pedallamalar...

Slm Godzilla Dag bisikleti ile de gidilir. Ancak cant seti ve üzerindeki set son derece önemli.. Tabi kondisyon da... En önemlisi ise Merak .. Ben bir gittiğim yere bir daha gitmek istemem. görmediğim yerleri görmek benim için son derece önemli...Bu heycan sizi alıp götürür Ne kadar yüksege de çıksanız bilirsiniz ki o çıkış sonunda doğa sizi mukafatlandrıacaktır. İş te bu duygularla ben pedallarım... Bir süre sonrada bu durum yarışma moduna girebiliyor Zamanım kısıtlı oldugu için fazla yarış koşamıyorum. Yılda 1-2 triatlon 1Maraton 1-2 bisiklet yarışı o kadar.

rotam

Dosyalar

• harita  kolay.....png
    harita kolay.....png
    131,4 KB · Okunma: 76
  • Beğen
Tepkiler: Osman Tuğrul
Dünyanın en güzel yerlerindesiniz fakat günde 250km yaparak gezdiğiniz rotanın güzelliklerini kaçırıyorsunuz.

• Beğen
Tepkiler: kobalamin
Geri