Scudo Sports

Esko Ve Ekibi Bursa Turları...

güzel tur olmuş ayağınıza sağlık.pazar günleri tembellik etmeyip sabah çıksanıza.öğlen çıkıyorsunuz hem grup bölünüyor hemde gün ölüyor.

Scudo
arkadaşlar bende bikere gelebilirmiyim tura.? c.teside toplanıyonuzmu esat abinin ore.?

resimler için teşekkürler kemal kardeş,eline sağlık görüşmek dileğiyle..

@hasanissi

çok teşekkür ederim yarın yağış olmazsa görüşmek üzere

elman kardeş malesef arkadaşımızın öyle kask takma alışkanlığı yok alıştıramadık sen bi elat bu işe

Erkan Abi sen yeni resimlerini ne zaman koyacaksın forma yeni carbonlarını herkes merak ediyor...

Arkadaşlar güzel bir gezi olmuş. Bir sonraki aktiviteye bende katılmak isterim. Nerede toplanıyorsunuz?

arkadaşlar bu whıstle tonkawa karbon kadrolu bisiklete binen ama kask almaya parası olmayan arkadaşımız cihat için kask parası topluyoruz esko grubuna duyurulur hehehe.....

bırdaer besyolda aytac kumru var onun 100 mt ılerısınde esko yanı esat bısıkletcı var orada toplanıyoruz oralarda kıme sorsan gosterırler bu arada hasan abı kask konusunda haklısın :D

Evet arkadaşlar herŞeye sponsor buldukta bİr tek buna bulamadım.Yardımlarınızı bekliyorum lütfen;ABİ bana bir kask alsana:D :D

Bu görev erkana düşer. grubumuzun ve sitemizin tam teşekküllü malzemecisi hemen sana bir tane kask bulur. Buradan onu göreve çağırıyorum. Lütfen gerekeni en kısa zamnda yapın...

• Beğen
Tepkiler: erkanterik
bugün hava yağışlı olduğu için tur iptal oldu haftaya inşallah

bende bursadayım bizim gurubumuz var 4 kişiyiz ama size katılmak isteriz biz genel olarak uludağ a çıkıyoruz bizide aranıza alırsanız çooookkkk seviniriz :D

bekleriz arkadaşlar cumartesi günleri gelin esat ustanın dükkanına hem konuşur hemde tanışmız oluruz yorumlarda adres yazılı

Vay Bursa grubu turlarını foruma taşımaya başladı.Forumda Bursalıların çoğalmasıda güzel tabi.İnsan kendi şehrinden uzaklaşınca hemşerilerini görünce mutlu oluyor.(Okul için uzaklaştık Bursadan)Herkese kazasız belasız mutlu mesut turlar.:)BURSAya selamlar.

İiyi akşamlar Mustafa

Bende senin gibiyim. Prof. bir akvaryumcuyum. Bursada bisikletten daha fazla akvaryum olayları var. Eğer istersen www.bursak.com var. Buradan da akvaryum olaylarına bakabilirsin. Düzenli olarak toplantılarımız var Bursalılar olarak...

• Beğen
Tepkiler: Mustafa_Temizel
Geri