Scudo Sports

Eskiyi Getir - Yeniyi Götür Kampanyası 2 !!!

ulas

Forum Bağımlısı
Tepki
9.588
Bisiklet
Geotech
https://www.deltabisiklet.com/Custom/DeltaBisiklet/karisik_resimler/oldbike.jpg

Merhaba Arkadaşlar

Delta Bisiklet'ten yeniden, Eskisini Getir Yenisini Götür Kampanyası başlamıştır

ESKİSİNİ GETİR YENİSİNİ GÖTÜR KAMPANYASI!!! Nedir?

Bu kampanyada eski bisikletinizi alıyoruz ve size yenisini veriyoruz. Bisikletinizin ederi düşülüyor ve yenisi veriliyor. Bisikletleriniz hakeder bedeli ile alınıyor.

Kullanmadığınız veya değiştirmek istediğiniz bisikletiniz sizi düşündürmesin.

Hangi marka bisikletiniz olursa olsun KAMPANYA DAHİLİNDEDİR

Eski bisikletleri ne yapıyoruz: İhtiyacı olan kişilere hediye ediyoruz.

Ayrıntı için Lütfen: 0216 450 66 30 nolu telefonu arayınız.

Yada delta@deltabisiklet.com adresine mail atınız.

Bisikletinizin

Markası
Modeli
Yılı
Hasarı

önemli olan noktalardır.

Teşekkürler.

BU KAMPANYA İÇİN HİÇ BİR ŞART YOKTUR

Delta Bisiklet

Bağdat Cad no:9-A
Kızıltoprak Kadıkoy İSTANBUL
0 216 450 66 30

KAMPANYAMIZ DEPOMUZDAKİ YER İLE SINIRLIDIR :)

Scudo
Pardon yanlış yazılmıştı düzelttim. Teşekkür ederim

Şimdi abartmak istemem ama bende 2 adet (biri çok eski, diğeri iyi durumda) bisiklet var. Bunun için bir uygulamanız var mı?

Yoksa 1-1 mi değişiyorsunuz?

Değerlendiririz siz merak etmeyin...

Arkadaşlar yapmanız gereken öncelikle bir bisiklet modeli seçip bize bildirmeniz. Bunu forum ortamında yapmıyoruz. Mümkünse bizi bu konuda arayın veya mail atın.

Teşekkürler

@ulas

e-posta falan gerekmez. Size yakın oturuyorum, en kısa zamanda yüz yüze görüşmek dileğiyle...

• Beğen
Tepkiler: omer_26 ve ulas
@ulas

bisikletin illa ki markası olması gerekli mi?boyanmış markası belli olmaya bir bisiklet olur ya değiştirmek isteyen olabilir böyle bir bisikleti.kampanya için ayrıca teşekkürler

Bisikletin markasının hiç bir önemi yok... Kırık dökük de olsa olur. Yani durumu çok önemli değil. Markası hiç önemli değil. Çocuk bisikikleti olur yol bisikleti olur eski antika bisiklet olur hiç farketmez

Bütün şubelerimizde geçerli.

pekii ben Bodrum da yaşıyorum. Farklı şehirde yaşayanlar bu uygulamadan nasıl yararlanabilir;Benim elimde de bir bianchi var bende bu kampanyadan yararlanmak isterim teşekkürler.

Gerçekten çok iyi bir uygulama , bisikletim 2007 model olmasına karşın bir an corratec modelleriyle değiştirmeyi düşünmedim değil :)

Arkadaşlar farklı şehirde olmanız sorun değil... Daha önce de dedim bir bisiklet beğenin yeter :)

Çok şık bisiklet Behçet abim,;)

kazasız belasız kullanman dileklerimle...sıra bize de geliyor herhalde..:)

sevgiler...

Hayırlı olsun güle güle kullan

@ncok

Maili nereye attiniz bütün maillere ayni gun cevap verilir.. delta@deltabisiklet.com adresine yollayiniz....

Arkadaşlar

Size daha çabuk yardımcı olabilmemiz icin lutfen once almak istediginiz bisiklet modelini secin ve bisikletinizin resmini yollayınız..

Magazamıza gelirseniz daha faydalı olur..

Geri