Scudo Sports

Eskişehirli Bisiklet Severlerin DİKKATİNE...!

Scudo
@yarışcı

ben de gelirsem 13 olur herhal:D .
lakin gençlerin önünü açmak lazım

@yarışcı

öncelikle kolay gelsin, bisiklete yeni başlayanlar adına ince düşünmek istemişsiniz yanlız "profesyonel lisanslı sporcu"yla ne kastettiğinizi anlayamadım. sonuçta kimler senin arkadaşın kimler değil bizim bilmemiz mümkün değil. biraz daha nesnel bi kıstas koysanız da biz de yarışa girebilmek için uygun muyuz değil miyiz karar versek??

@ibrahim26

abi yaş 20 heralde profil de öle yazıyo şimdi kaan size görede bi yarış ayarlar bence 3 tip yarış olsa iyi olur sizin gibi büyükler lisanslı daha önce birçok kez yarışa girmiş kişiler ve bide normal kişiler arası yarışlar

Bence gelmek isteyen herkes gelmeli eskişehirden tanıdıgım sporcular var milli olanıda var. elbette basit bir yarışsa eglence amaçlıysa zaten katılmayacaklardır. Acemilerin yada amatör (diyelim) gelişmek için profosyonel sayılacak kişilerle yarışmasında ne sakınca var ben onu anlamadım :) Örn. Kaçkar yarışı Nerdeyse ödül töreni olucak hale tur atan sporcu kardeşlerimiz var. sakın yanlış anlamasın onlarda.... herkes aynı olsa kürsü baya bir geniş olurdu herhalde :)

@bebeto_6149

profesyonel lisanssız sporcu olarak bu yaştan sonra sucuklara gereken hassasiyeti ğöstereceğimden emin olabilirsin:D

@ibrahim26İbrahim Ben Kaan.Uygunsun sen:).Mesela apo ve yakup katılmayacak ve onların gibiler.

@ysnymnDostum sen yarış yaparsan öyle yaparsın.Ben böyle uygun düşündüm öyle karar verdim.Düşün sen bu işe yeni başladın belki ilk yarışın.Adam sana 2-3 tur bindiriyor.Moralin bozulmaz mı ?Zaten o milli olan arkadaşlarımız en önde gidecek yarışacak arkadaşların yolu kaybetmemesini sağlayacak.;)

Sen dert etme herşey düşünüldü...

@SeRHaT_Serhat abicim ne zamandır görüşemiyoruz.Yoksun ortalıklarda.Duyurumu görmüşsündür.Senide bekliyoruz.sensiz yarış olmaz:)Yarıştan sıkılırsan seni sucukların başına koyarım:D

• Beğen
Tepkiler: ZaRaKi
bende iki bisiklet var bianchi-diablo ile bianchi orion-ds hangisiyle katılmamı tavsiye edersiniz.

Katılacaksan kesinlikle orion derim.Diablo kent ormanda seni çok yorar.

bencede orion diablo çift amortisörlü olduğu için hem güç kaybı olur hem ağırdır arkadaşın dediği gibi yorar

kaan küstüm sana :) demek beni ve yakubu almıyosun yarışa öle olsun bakalım antremanda gelirsin yanıma unutma bunu :D

şaka bi yana biz elimizden gelen yardımı yaparız ama bizide farklı kategoride yarışdıracan:p örneğin yakupla ikimiz bi kategori olabiliriz

@yarışcı

Beni bir sen anladın ama yanlış anladın. :cool:

merhaba .. kaan tanışmadık ama girişiminden dolayı tebrik ederim. o gün bende bir arkadaşımla orada olacağım . arkadaşı yarışa dahil ederiz. gaza gelirsem bende katılırım :) katılmasamda sucuk partisine yardım ederim :D katılım ücretlerini nerde ulaştıracağız. o konudada bir acıklama yaparsan fena olmaz..

serhat kardeşim .. hiç sesin soluğun çıkmıyor. insan bi arar yahu. gerçi benimde sesim çıkmıyor :)) 18-19 mayısta bursa planlarım var haberin ola :D

• Beğen
Tepkiler: ZaRaKi
@oktay tiryakioğluTeşekkür ederim.Yanlız şöyle bir olay var mangal yakamıyoruz ormanda. Hem ben kendim çevre kirliliği yüzünden yakmak istemiyorum.Hem orman bakanlığınca yasak.O yüzden Tüpte yapacağız galiba.

Katılım ücretlerini Elden ulaştırabilirsiniz.

Yada İş Bankası 4400 3723489
Kaan UYSAL hesabına yatırabilirsiniz.

Katılım 20 ye ulaştı...!

@abdurrahman26Apocum bu yarış amatör olacak biraz.Parkur falan kolay zaten.Sen keyif almazsın Parkurdan:).Sen önden grubu çekecen.Temmuz gibide profesyonellerin katılacağı yarış yapacağız.O yarışta 1 numara sensin ayırdım şimdiden;)

@oktay tiryakioğlu

benim mi sesim çıkmıyo:eek: abi kışın uludağa çıkalım dedim ortadan kayboldun.. ben daha ne yapam..
ayrıca bursaya herzaman varım, yalnız 18 inde ankarada arkadaşımın düğünü var oraya gidecem. lakin tarih sabitse senimi kıracam uydurur bi bahane senle bursaya giderim. sen organizasyonu yap yeterki...

Geri