Scudo Sports

Eskişehir'e Kar Yağdı, Hani Bisikletler?

Ahmet Can Yakışır

Forum Bağımlısı
Tepki
1.119
Bisiklet
Sedona
bilenler bilir, uzun bir aradan sonra yeni bir bisiklet aldığımdan beri kar yağsa da şehirde turlasak diye bekliyorum :D sonunda senenin ilk karı düştü, böyle giderse yarın (25 aralık) en azından yüksek kesimlerde yerler karla kaplı olur. altında buz olmayan ince bir kar tabakasının üzerinde, havası biraz indirilmiş dişli lastikler gayet iş yapar ayrıca insanlar kaymamak için dikkatli adımlarla yürürken, yanlarından bisikletle geçip gitmek ayrı bir güzel olur :D

yeterince gaz aldıysanız yazın buraya, 2008'in son turunu kar üstünde yapalım :cool: katılımcı listemiz bir oluşsun da, gerisi kolay

Scudo
evet bende bir an önce istiyorum gezilerin başlamasını en azından bir bozdağ yapalım diyorum

valla hava hiç de düşündüğüm gibi olmadı, gece bulutlar dağıldı ve yerler buz tuttu... çivili lastiklerimiz olsa güzel bir organizasyon yapardık :(

Ben yaptım bile turumu:)

Çarşıda bazı işlerim olduğundan çıktım dışarı ama bisikletle tabi, bahaneyle kar keyfi de sürdüm:)

Beraber de yapalım bi ara, çok isterim. (Ama bu hafta İstanbul'dayım, siz yapın gelince yine yaparız.)

hocam kar buz üzerinde 2 teker her zaman 4 tekerden daha güvenlidir yeterki agırlık merkezi iyi ayarlansın.karda düşmenin zevki bi ayrı oluyor:D en azından agır yaralanma veya camur olma derdiniz yok.

Aslansın,kaplansın :D bisikleti galeriye çekmemiş olsam beraber bi bozdağ yapardık ama :eek: artık başka zaman kardeşim ;)

@elise111s

millet bu gece kar ince ince yağıyor, en son baktığımda bulutlar da yerli yerinde duruyordu... gerçi zemin şu an buz ama, üstüne yeterince kar yağarsa çivili lastik olmadan da çıkabiliriz diye düşünüyorum... bakalım yarın Allah kerim :)

Bende gelebilirm hafta sonu uygun bir saat olursa.Sürpriz bisikletle :)

havanın şu anki durumuna bakılırsa 28 aralık pazar günü harika bir hava olacak gibi duruyor, ben bu konuya cevap yazan herkese şimdi özel mesajı atıyorum :D

özel mesajla insanlara duyurdum, son anda konuyu görüp de katılmak isteyenler olursa bilgiler aşağıdadır:

tarih: 28 aralık 2008 pazar
saat: 14:00
yer: vilayet meydanı

vilayete gelene kadar herkes geçtiği güzergaha iyi baksın, toplandıktan sonra herkesin fikrini alıp ona göre bir rota belirleyeceğiz ;)

hee evet özel mesaj atmışın tabi sağol vala ....cıkcıkcık bana mesaj falan gelmemiş... ama orda olmaya çalışacağımm....

arkadaşlar ben şimdi geldim...dışarısı tek kelime ile süper...karda bisiklet sürmek kadar güzel bişery yok sanırım... ama yerler don yapmış ...lastikler bya kayıyor..dikkatli olmamz lazım ... he birde gözlüğü olan getirsin kendine kar yağışından dolayı görüş mesafesi çok kısalıyor...

şu anda yerde taptaze ve yeterince kalın bir kar tabakası var, lastikler buza ulaşamaz... ayrıca bu kar bütün gece çok ince ince yağarak birikti; tertemiz, bembeyaz, el değmemiş, kirlenmemiş, son derece saf bir kar hemen dışarıda bütün parklar ve tenha sokaklarda bizi bekliyor... yıl boyunca görüp görebileceğimiz en güzel kar budur arkadaşlar, haydi gelin tadını çıkartalım bu karın ;)

bende saat 2 de 3 kişi ile gelicem bilginize arkadaşlar görüşmek üzere!

harika bir geziydi, fotoğraflar ve geziden notlar yakında bisikletforumda

ya millet sizi bılmem ama buqun bız qezdık we cokta quzel oldu herkeze tavsıye ederım cıkın qezın wallahi cok quzel oluo:D

Geri