Scudo Sports

Eskişehir'e Decathlon açılıyor.

mertgulkokan

Forum Demirbaşı
Tepki
845
Bisiklet
Ghost
Artık dualarımız kabul oldu ve Eskişehir Espark Avm ye Decathlon açılacak. İçeride inşaat başlamış. Tahminimce en az 1 aylık bir süreç var. Tüm Eskişehirlilere hayırlı olsun :)

8b83b2292626.jpg

edae49a06885.jpg

Scudo
Çok iyi olmuş. Bursa veya İzmit'e gitmek veya internetten alışverişe gerek kalmadı. Ama, mağaza biraz ufak kalacak gibi. Sizce?

• Beğen
Tepkiler: Emre Yönlüer
İyi haber, Eskişehir'e gerekiyordu.

Quechua lı günler eskişehir. Şimdiden hayırlı olsun

Hayırlı olsun diyelim şimdiden.

@Hulki Pek beklentiniz olmasın bence, çok ufak bir yer Media Markt'ın eski yarısı sonuçta:kötü::kötü:
Yine de hiç yoktan iyi:)

• Beğen
Tepkiler: Adrenalin26
Var mı başvurmak isteyen
(link)

Çok ufak bir yer, fazla ürün çeşidi olacağını sanmıyorum

• Beğen
Tepkiler: Emre Yönlüer
Eskişehir gibi her açıdan bir bisiklet şehrine Decatlon açmayı daha yeni akıl edebilmiş ceoyu en içten dileklerimle kutluyorum.

Aralık ayı içinde açılacakmış

SM-G960F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Decathlon Türkiye' nin özellikle bisiklet ürünleri konusunda çok yanlış bir politika izlediğini düşünüyorum. Alt seviye ürün gruplarını getiriyorlar sürekli.Geçen hafta sonu Kocaeli Decathlin mağazasına gittim. Bisiklet reyonu rezaletti. Eskişehir' e bugüne kadar neden açammışlar onu da anlamış değilim.

@bitinya_s

Koca Ankara'da 5 mağazası var (2 tanesi nispeten yeni)ne zamandır, hiçbirinde triban 500 üstü yol bisikleti sadece incelemek için bile yok, kimi mağazada yol bisikleti hiç yok. Alur 900 internette bile yok. Yedek parça desen hiçbir yerde yok. Ürün satmamak için uğraşıyorlar sanırım. Yeni sezona hazırlık yaptıklarını düşünmek istiyorum. Ya da satığımız düşük seviye mtb ve çocuk bisikletlerinden yolumuzu buluruz kafasındalar, anlamak güç.

Geri