Scudo Sports

Eskişehirde Scoot Voltage yz 35

Orioncu

Üye
Tepki
11
Eskişehirde 23.10.2010 tarihinde saat 19.00 19.30 arası Kırmızı Topraktan apartmanın 5. katından kilitli halde bisikletim çalınmıştır. 2009 model beyaz yeşil ön lastiği yamuk, sele borusunda kilit takma aparatı var, bisiklet orjinal parçalarıyladır.
Gören duyan olursa şu numaraya bi mesaj atmaları rica olunur ben size geri dönerim: 05376676662-05426161189
Yiğithan VARBAŞ
Fotoğraf bulunamadı.

Scudo
Bu ara arttı yine bu olaylar. Üstelik ta 5. kattan... Geçmiş olsun.

yiğithan senınde mi la ben buldum 1 ay 10 gün sora bizimkilere haber edeyim görürsem seni bulurum merak etme

• Beğen
Tepkiler: Orioncu
Burak nerden buldun bisikleti. Geçmiş olsun. Bakıver hjmda bulalım bisikleti.Haber verirsin bana.

• Beğen
Tepkiler: B.Emre Kodal
Ya ben artık sayısı fazla olduğu için çıktısını alıp çantada falan taşıyorum bu çalıntıların resimlerini ama denk geldiğim olmadı şimdiye kadar.

Nasıl bulduğunuzu da yazın da başımıza gelirse aynı yola başvururuz. Ve tabi halen çalıntı halinde olanlar için de bir ümit olur.

• Beğen
Tepkiler: Orioncu
@Orioncu

ben yunusemre teknikten çıkardım bisikleti ben sürekli çarşıdayım denk gelirse gözümden kaçmaz sana önerim okulların bisiklet park yerleri varya oraları gez genelde oralardan çıkıyo

• Beğen
Tepkiler: Orioncu ve S26
Arkadaşlar bisikletin izini buldum ama bisikleti bulamıyorum bisiklet tunalı mahallesinde okul oldugundan fazla dolaşamıyorum ama akşamları çıkıp bakıyorum ama gözükmüyo tunalıda oturan gören duyan varsa haber verirse çok sevinirim.

Scoot Voltage yz 35 ,en sevdiğim modellerdir.Bende de Scoot Voltage yz 05 vardı.Uzun yol dahi yaptım.Benim için çok güzeldi.Sağlamlık anlamın da zaten bir numara..Hayırlı olsun.

(link)

Ne hayırlı olsun? Bisiklet çalındı yani bulunursa hayırlı olur inşallah.

Çok özür dilerim.Bisikletrinizin fotoğrafı sandım.ALLAH söyletti.En kısa sürede bulunması dileğiyle.Üzülme en güzeli senin olur.

Ender Turan'a teşekkürler.

teşekkür ederim. zaten daha iyi bir bisikletim var ama çalınınca yinede insanın içi acıyo sonuçta para verip alıyosunuz. kimsenin başına gelmemesi dileğiyle. Fotografdaki diğer bisiklette benim zaten.)

• Beğen
Tepkiler: sadana
Geçenlerde Bir Tane Yz35 Görmüstüm En Fazla 1 Hafta 10 Gün Önce Ama Yerini Hatırlayamıyorum :S Yanımdaki Arkadası Düsününce Fazla Gezmedigim Biriydi Ve Birlikte Gittigimiz Yerler Arasında Volkan Bisiklet Vardı Sanki Orada Görmüstüm Istersen Bi Kontrol Et Bende Denk Gelirse Aklımda Olsun Haber Veririm ;)

geçmiş olsun öncelikle. benim de 2009 siyah corratec motion model bisikletim çalınıdı. bisikletim eskişehirdeki en büyük kadroya sahip olduğu için hemen fark edilebilir. siyah renk olan bisikletimde yol lastiği var. irtibat içinde olalım lütfen. benim ilanın linki;

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=75994

Geri