Scudo Sports

Eskişehir'de Çivili Lastik Yaptık

Sağlam bir iş çıkarmışsınız. Tebrik ederim ;) Bende kar üzerinde çekişi arttırmak için arka tekere kalın iple bir çalışma yapmıştım. Kullandığım fren v fren olunca biraz ince işçilik gerekmişti. İstediğim verimi tam olarak alamasamda ensonunda ince cep zincirle denemiştim uğraşması bile çok zevkliydi.
biraz sıkntılıydı kar ve buzdan cıkınca sesler farkına varıyosun .
emege saygı

Scudo
eskişehir i seviyorum ve işimden dolayı nerdeyse her ay uğrayıp has otelde kalıyorum. sizin gibi keyifli arkadaşların olması çok hoşuma gitti. umarım bir gün bisikletimle gelirim ve tanışma fırsatı olur...

• Beğen
Tepkiler: S26
@serbike

tabii ki, bir haftasonu birlikte güzel bir etkinlik yaparsak çok keyifli olacağına inanıyorum...

• Beğen
Tepkiler: RECEP İŞLEK
@janny

O kadar uğraşıp lastikleri çivilediğiniz için elinize sağlık kardeşlerim.

Benim alımda daha basit ve kolayca takılıp atılabilen çırcırlı kelepçe takmak var.

En kalın ve genişinden cırcırı zemine gelecek şekilde çapraz olarak bağlamayı

düşünüyorum.Çapraz bağlantı olması gerekiyor, çünkü kelepçe diş arasına girip

işlevini yitirmemeli

• Beğen
@bicylerace

hocam tam olarak nasıl bişeyden bahsettiğini çözemedim ama anladığım kadarıyla lastiğin dışına geçirilecek bir şeyden bahsediyorsun... iç tarafı pürüzlü kauçuk, dış tarafı da zincir veya çivili bir çember yapıp onu lastiğin dışına geçirmek pratik bir çözüm olurdu, yanlara doğru kaymaması için de güzel bir çözüm düşünülürse harikulade olur.

böyle bir tasarım var olduğu vakit, uygulamaya koyabiliriz tabii ki... ciddi şekilde ilgileniyorsan görüşelim ;)

• Beğen
uzun zamandır niyetlenip fakat birtürlü yapım aşamasına geçemedigim bir çalışmayı sizler başarıyla tamamlamışsınız:)ellerinize saglık.
bu arada çivili lastik yapmasına yapıcam ama malum istanbul hergeçen sene kara biraz daha hasret kalıyo.bu sene hiç yagmadı gibi birşey mesela.
o yüzden ben çivili lastigi belgrat ormanında çamurlu ve yumuşak topraklı yarış parkurunda denemek istiyorum.
nasıl bir performans sergiliyecegini çok merak ediyorum dogrusu.
aranızda bunu denemiş arkadaşlar varsa ve buradan paylaşırlarsa çok sevinirim:)

@Ramazan Okyay

aslında çivili lastik buzda tutunmak için yapılıyor; karda ise iri dişleri olan çamur lastikleri kullanılıyor. yani sizin çamur lastiği kullanmanız en doğrusu olur

• Beğen
Eskişehir için, özellikle mahalle aralarında çivili lastik kesinlikle gerekiyor.Bu kış bende bir çift çivili lastik imal edeceğim.

• Beğen
teşekkürler, daha önce benzer bir çift lastiği ereğliden metin yanık arkadaşımız yapmıştı, biraz daha detaylıydı, örneğin vida uçları kesilmiti, lastiğin tersinden de tek değil de birkaç işlem yaptılardı, çünkü asıl sorun o kısımda yaşnıyormuş, hoşcakalın, en kısa zamanda metine ulaşıp payalşımını isteyeceğim, kdz ereğliden selamlar....

• Beğen
türk değilmi işte kendi başının caresine bakıyor :D süpersiniz :D bu fikrin patentini alın küçümsemeyin :D bakarsın ileride gercekten bu şekilde lastik yaparler:D

• Beğen
Çok GÜzel Bİr Tur OlmuŞ.yaptiĞiniz ÇaliŞma GÜzel Ve Sanirim Verİmlİde.ellerİnİze SaĞlik ArkadaŞlar EskİŞehİre Selamlar.

Şerefsizim benim aklıma geldiydi :p
Şaka bir yana kullanıslı oluyora ben de denemek istiyorum. Bir kac tur yapın bakalım hal ve gidişat nasıl ona göre ben de bi el atayım bu işe.

Geri