Scudo Sports

Eskişehirde bisikletim çalındı..

parçalansa dahi kadroyu satacak ha boyar satar o başka ama o kadar profassional deildir inşallah :S aynakol anahtarı yoksa mecbur söktürcek o kadrodaki senin profil dikkatini çekmicek mi söken adamın muhabbet açılır bisikletciyle arada çaktırmadan sorarsın kim söktürdü tanışmak isterim vs. buluruz hiç üzülme kardeşim (ya da onur abi demeliyim) bu dünyada varsın yapsın yapacağını hesap günü gelir elbet...

• Beğen
Tepkiler: Onur Kula
Scudo
Geçmiş olsun.Maalesef Eskişehir de bu tür olaylar fazla oluyor.Benim bisikletimi de 3 sene önce evimin önünden çalmışlardı.

• Beğen
bugün 4-5 saat turladım işim yoktu

güzergah===> gökmeydan-alanönü-kızılcıklı-yediler-akarbaşı-vişnelik-osmangazi üniverstesi tarafları ordaki bisikletçileri de tek tek incledim kadro vs. dikkatimi çekmedi bulucaz inş. ya :s

• Beğen
Ben gözümün önünde olmayınca devamlı kalkıp bakma ihtiyacı duyuyorum.Dün bir arkadaşımızda U kilit gördüm.Sanırım biraz zor kesilir.Baya kalın demirdi.

• Beğen
arkadaşlar bu cümelyi ben kurmadım beni forumdaki arkadaşlar bilir gayet ahlaklı bir insanımdır.forum şifremi verdiğim bazı arkadaşlarım yazmış olabilir ben onlar adına bütün forumdan özür diliyorum..

• Beğen
@Erkin B. KAYA

Değişen bir şey yok.

Ben hala bakınıyorum ama malesef hala denk gelmiş değilim...

• Beğen
@aykutozalan

Öyleyse o zaman hakkını helal et kardeşim. Kusura bakma o zaman günahını aldıysam.

çok geçmiş olsun ya.inşallah bulurusun kardeşim.ALLAH yardımcınız olsun. çok kötü bişey ya bisikletin çalınması :( :(.

• Beğen
@celil.mayaoglu

helal olsun önemli değil aynı şeyi bir başkası yazsa bende çok tepki gösterirdim.umarım kısa zamanda bulunur.

• Beğen
Böyle insanların boğazını sıkacaksın bulduğunda.Terbiyesizler!insanların ne kadar zorluklarla aldıklarını düşünmüyorlar!

• Beğen
çok zor bulunur polise müracat yapacaksın temiz kağıdı fatura vb ile benimde beldeyama çalınmıştı 2004 te 2008 de kağıt gönderdiler şikayetin devam etmesini istiyorsanız kütahya cumhuriyet başsavcılığına başvurun diye çok zor bulunması geçmiş olsun! benim bisikletten eskişehirde 2 tane satılmış olmasına rağmen genede bulunamadı 2001 de 350 tl ye alınmıştı ama yok maalesef polisin dediğine göre şehir dışında satıyorlarmış yada acele işi olan biri alıp bir kenara bırakıyorumuş polisde boşta gördüğü bisikletleri toplayıp sakarya karakolunun deposu varmış tunalı taraflarında oraya götürüyormuş orayada bir bak istersen

• Beğen
benim de yaklaşık 2 hafta önce apartmanımın önünden çalındı. doğalgaz borusuna bağlamıştım. kilit de epey kalın ve sağlamdı. karakola gittim, bisikletim toplama olduğundan garanti belgesi de yoktu maalesef. o günden beri eskişehirde dışardayken gözüm sürekli bisikletlerde oluyor. hatta bugün ilk defa aynı kadroya benzeyen mor renk bianchi gördüm.kadromun modelini bilmiyorum benimki kırmızıydı. fazla abartmadan şöyle bir baktım malum belki başka bir bisiklettir ve sahibine hırsız muamelesi yapmak istemem. ön lastik aynıydı. yalnız selesi eski ve farklıydı. biraz daha eski gibi duruyordu bisiklet. keşke resmini çekseydim. buraya koyardım hiç olmazsa kadrosu belli olurdu.

Geri